Főoldal > AKTUÁLIS > Victoria Beckham új frizurára váltott

Victoria Beckham új frizurára váltott

Audrey HepburndiétadivattervezőénekesnőétkezésfogyássztártáplálkozásüzletasszonyVictoria Beckham
0

Írta: and

Ilyenkor, ősszel a hírességekben is feltámad a vágy, hogy egy kicsit (vagy épp egy kicsivel többet) vá

Ilyenkor, ősszel a hírességekben is feltámad a vágy, hogy egy kicsit (vagy épp egy kicsivel többet) változtassanak a külsejükön, és bizony ez a változás gyakran érinti hajkoronájukat. Victoria Beckham is így volt ezzel, aki nemrég frufrut vágatott magának – ezzel a rajongók egy része tökéletesen elégedett, mások, mint például a DailyMail pedig úgy vélik, a híresség így csak még jobban hasonlít az ikonikus Audrey Hepburnre.

A négygyerekes sztáranyukáról megint mások inkább azt állítják, hogy az utóbbi időben sokkal nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik, mint korábban, amikor a legtöbben egy önbizalomhiányos, túl sovány nőt láttak – és szántak –, ha csak rápillantottak.
 
vbeck2.jpg ()Most viszont olyan, mintha valamiféle egyensúlyra talált volna, amit elmondása szerint részben a családjának, részben pedig az idő múlásának köszönhet: 40 éves kora felett már bölcsebb, megfontoltabb, és anyukaként végre el tudja fogadni önmagát.
 
„Már nem félek az öregedéstől, hiszen a legcsodálatosabb emberrel élhetem át, akit valaha is ismertem. David a lelki társam, az életünk pedig csodálatos” – mondta egy korábbi interjúban. Majd egy újabb kérdésre válaszolva megerősítette, hogy alakjával is elégedett.

„Nem vagyok az a típusú nő, aki nem ehet szénhidrátot. De a súlyomat sok mozgással tartom kordában: minden nap 6-8 kilométert futok a futópadon. Tudom, hogy nálam ez válik be. Mellette súlyzózom néha… tehát végül is saját magam személyi edzője is vagyok” – mesélte.

Emellett kislánya, Harper születése után visszatért a sztárok egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett. 10 kilótól szabadult meg kislánya születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, Victoria nem foglalkozott a kritikákkal.
 
A rosszindulatú pletykák a mai napig nem érdeklik, számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja, akik miatt szeretne nagyon sokáig élni.
 
Őrült diéták vagy kiegyensúlyozott étrend?
Korábban olvashattunk szuperdiétáiról, például arról, hogy napokig képes magokon és zöldségeken élni, nagyobb rendezvények előtt pedig csak almaecetes vízen. De hallhattunk állítólagos drunkorexiájáról is – vagyis arról, hogy szinte kizárólag alkoholból szerzi a teste számára szükséges kalóriákat. Ezekből viszont szerinte semmi sem igaz. Korábban kipróbált ugyan fogyókúrákat, de hosszú távon nem ezekben hisz, hanem a kiegyensúlyozott étrend és a mozgás jótékony hatásaiban.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X