Főoldal > AKTUÁLIS > Élmény alapú önismereti utazás – Find your way!

Élmény alapú önismereti utazás – Find your way!

jógalélekönismerettréning
0

Írta:

Find your way tréning néven novemberben újszerű önismereti tréning indul Budapesten. A négyalkalmas önismereti és dinamikus jóga tréninget kifejezetten a kamaszok, vagy más néven a Z-generáció számára fejlesztették ki.

A szervezők hitvallása, hogy a testileg és lelkileg változó folyamatokban élő korosztály számára adhat a legtöbbet az önmagunkkal való találkozás. A find your way önismereti tréning élmény, azaz tapasztalati tanuláson és valóság terápián alapul, melyet tökéletesen kiegészít a dinamikus jóga foglalkozás, amely a kamaszok fejlődésbeli adottságaira épít.

A find your way tréningen két egymást követő hétvégén dolgoznak a trénerek a kamaszokkal az önismeretük elmélyítésén. A találkozók első felében a lélek feltérképezése kerül előtérbe, ahol egy izgalmas önismereti tréning során tízen együtt dolgoznak önmagukon. A lélek edzése után a testre irányul a fókusz, és a jóga sztereotípiákra rácáfoló dinamikus gyakorlatokkal csendesítik le a kamasz elmét. Olyan ászanákat és légzéstechnikákat sajátíthatnak el a résztvevők, amelyeket később otthon is végezhetnek majd.

A tréning célja, hogy a fiatalokban dübörgő ezernyi kérdés, világból ért inger és tennivaló közepette egy kicsit lelassuljanak, minőségi időt szánjanak magukra. Az alkalmakat követően erősödik az önbizalmuk, visszajelzéseket, megerősítést kapnak egymástól, így könnyebben veszik majd a hétköznapok akadályait, jobban megértik egymást és tisztábban látják majd azt az utat, amerre menni szeretnének.Tanulnak majd az asszertivitásról, vagyis az egészséges önérdek érvényesítésről és a coping (megküzdési) technikákról is, hogy november végére bátrabban kiállhassanak önmagukért.

A tréning részletei a findyourway.hu honlapon olvashatók. A kedvezményes részvételi díj november 3-ig érhető el.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X