Főoldal > AKTUÁLIS > A Glee sztárja reprodukálta J. Lo dögös szelfijét

A Glee sztárja reprodukálta J. Lo dögös szelfijét

fotóJennifer LopezLea Micheleszelfiszínésznősztár
0

Írta:

Te is bátran utánozd őket, a siker nem marad el!

Mi lehet szexibb annál, mint egy gyönyörű nő az ágyban? Nos, két gyönyörű nő! Következő történetünk szereplői is ők, habár abban is biztosak vagyunk, hogy a képeket talán még jobban szeretnéd látni… nos, az egyik szóban forgó sztárhölgy, Jennifer Lopez nemrég készített magáról egy dögös szelfit – fekete fürdőruhában, egyenesen az ágyból.

Ezt a képet reprodukálta kicsivel később a Glee színésznője, Lea Michele, aki külső segítséget is igénybe vett a szintén csábos fotó elkészítéséhez. Egyesek szerint ez még szexibb is lett, mint az eredeti, mások viszont úgy vélik, ebben nem lehet és nem is kell dönteni, hiszen mindkét sztár elképesztően dögös és csinos.

Persze ahogy J. Lotól, úgy Leától is sokan kérdezik, hogyan tartja magát formában, mi a titka, és a Glee színésznője ilyenkor szívesen beszél egészséges étrendje és a rendszeres mozgás jótékony hatásairól. Egyik kedvenc mozgásformája a jóga, ami testnek, léleknek, szellemnek egyaránt jót tesz. A sztár korábban elmondta, hogy rendszeresen jógázik, emellett az intenzív táncpróbáknak és a személyi edzőjével végzett gyakorlatoknak köszönheti vékony alakját.

Vegán étrendjéről pedig a következőket mondta: „úgy érzem, sokkal több energiám van, mióta a húst és a tejtermékeket tofura és szójatejre cseréltem. Gyümölcsöket rágcsálok, vagy répát és zellert majszolok humusszal, de a diót és a mogyoróféléket nem igazán kedvelem”.

Szépségtitkát is sokan szeretnék ellesni, de Lea szerint nincs itt semmi ördöngösség. Bőrének egészséges és ragyogó hatását úgy őrzi meg, hogy kevés sminket használ, melyet a nap végén mindig gondosan lemos, illetve kávé helyett inkább teát, gyümölcs- és zöldségleveket, valamint sok ásványvizet iszik.

Korábban nagy szívfájdalom érte, ami után nehezen tudta megőrizni lelki egyensúlyát, ugyanis barátja, Cory Monteith 2013 júliusában váratlanul elhunyt, kábítószer- és alkohol-túladagolás miatt.

„Nem is emlékszem azokra az évekre, amikor még nem voltunk együtt. Nála senki sem ismer engem jobban” – mondta régebben a színésznő volt kedveséről. Majd hozzátette, hogy párja egyfajta biztonsági hálót is jelent neki. „Lehetőséget ad nekem arra, hogy magasabbra ugorjak, messzebbre menjek az életben. Mellette úgy érzem, nincs számomra lehetetlen” – árulta el, hozzátéve, hogy végre boldognak érzi magát.

Lea ismerősei szerint „hisztérikus és vigasztalhatatlan” volt a barátja halála után, és csak nehezen talált újra magára – részben a sok támogatás és vigasztalás hatására. De az is biztos, hogy nem lesz többé a régi, gondtalan kislány, aki Cory mellett lehetett.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X