Főoldal > AKTUÁLIS > Lea Michele vadító bikiniben lazít

Lea Michele vadító bikiniben lazít

bikiniGleeLea Micheleszínésznősztár
0

Írta:

A sportos világsztár Instagramon osztotta meg ezt a szexi képet.

Egy függőágy és egy aprócska bikini – Lea Michele-nek csak ennyire volt szüksége ahhoz, hogy több mint hárommilliónyi Instagram-követője tekintetét egy pillanat alatt magára vonzza. A Glee – Sztárok leszünk! című sorozat színésznője ugyanis egy olyan vidám és egyben szexi képet osztott meg magáról Instagramon, amin egyszerűen nem lehetett nem észrevenni gondtalanságát és azt, milyen szuper formában van.

A 29 éves sztártól persze sokan kérdezik, hogyan tartja magát formában, mi a titka, és Lea ilyenkor szívesen beszél egészséges étrendje és a rendszeres mozgás jótékony hatásairól. Egyik kedvenc mozgásformája a jóga is, ami testnek, léleknek, szellemnek egyaránt jót tesz. A sztár korábban elmondta, hogy rendszeresen jógázik, emellett az intenzív táncpróbáknak és a személyi edzőjével végzett gyakorlatoknak köszönheti vékony alakját.

Vegán étrendjéről pedig a következőket mondta: „úgy érzem, sokkal több energiám van, mióta a húst és a tejtermékeket tofura és szójatejre cseréltem. Gyümölcsöket rágcsálok, vagy répát és zellert majszolok humusszal, de a diót és a mogyoróféléket nem igazán kedvelem”.

Szépségtitkát is sokan szeretnék ellesni, de Lea szerint nincs itt semmi ördöngösség. Bőrének egészséges és ragyogó hatását úgy őrzi meg, hogy kevés sminket használ, melyet a nap végén mindig gondosan lemos, illetve kávé helyett inkább teát, gyümölcs- és zöldségleveket, valamint sok ásványvizet iszik.

Korábban nagy szívfájdalom érte, ami után nehezen tudta megőrizni lelki egyensúlyát, ugyanis barátja, Cory Monteith 2013 júliusában váratlanul elhunyt, kábítószer- és alkohol-túladagolás miatt.

„Nem is emlékszem azokra az évekre, amikor még nem voltunk együtt. Nála senki sem ismer engem jobban” – mondta régebben a színésznő volt kedveséről. Majd hozzátette, hogy párja egyfajta biztonsági hálót is jelent neki. „Lehetőséget ad nekem arra, hogy magasabbra ugorjak, messzebbre menjek az életben. Mellette úgy érzem, nincs számomra lehetetlen” – árulta el, hozzátéve, hogy végre boldognak érzi magát.

Lea a barátai szerint „hisztérikus és vigasztalhatatlan” volt a barátja halála után, és csak nehezen talált újra magára. Barátai és ismerősei, valamint kollégái is végig mellette voltak, támogatták őt, de talán nehezebb volt önmagában feldolgozni a történteket, és a saját lelkében rendet tenni. Ez mára úgy tűnik, sikerült neki, de biztosan nem lesz többé a régi, gondtalan kislány, aki Cory mellett lehetett.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X