Főoldal > AKTUÁLIS > Tornacuccban grimaszol – Te felismered a Glee sztárját?

Tornacuccban grimaszol – Te felismered a Glee sztárját?

alakformálásedzésedzőteremGleeLea Michelmozgássportszínésznőtorna
0

Írta: and

Bár Lea Michele-t általában gyönyörű és elegáns ruhákban látjuk a vörös

Bár Lea Michele-t általában gyönyörű és elegáns ruhákban látjuk a vörös szőnyegen, a színésznő a hétköznapokban nem mindig szeret elegánsan öltözködni. Sőt, amikor néhány napja barátjával, Matthew Paetzal New Orleansban ebédelt, jól látszott a szettjén, hogy mennyivel közelebb áll hozzá a sportos stílus.

A Glee – Sztárok leszünk! című sorozat sztárja fekete trikóban és ugyanilyen színű leggingsben találkozott a kedvesével egy egészséges ételkínálatáról ismert, helyi étteremben. És bár sokak szerint felvehetett volna valami mást is, mi úgy gondoljuk, ha a közelben edzett az ebédet követően, és ha az étterembe mások is bejárnak ilyen sportos szettben, akkor nem gond, hogy Lea nem szánt időt az átöltözésre.

A 28 éves sztár egyébként szinte bármit viselhetne, hiszen vékony alakján tökéletesen állnak a különféle ruhák, a sportosabbtól az elegánsig. Sokan kérdezik tőle, hogyan tartja magát formában, mi a titka, és Lea ilyenkor szívesen beszél egészséges étrendje és a rendszeres mozgás jótékony hatásairól.
 
Egyik kedvenc mozgásformája a jóga is, ami testnek, léleknek, szellemnek egyaránt jót tesz. A sztár korábban elmondta, hogy rendszeresen jógázik, emellett az intenzív táncpróbáknak és a személyi edzőjével végzett gyakorlatoknak köszönheti vékony alakját.
 
Vegán étrendjéről pedig a következőket mondta: „úgy érzem, sokkal több energiám van, mióta a húst és a tejtermékeket tofura és szójatejre cseréltem. Gyümölcsöket rágcsálok, vagy répát és zellert majszolok humusszal, de a diót és a mogyoróféléket nem igazán kedvelem”.

leatorna2.jpg ()
 
Szépségtitkát is sokan szeretnék ellesni, de Lea szerint nincs itt semmi ördöngősség. Bőrének egészséges és ragyogó hatását úgy őrzi meg, hogy kevés sminket használ, melyet a nap végén mindig gondosan lemos, illetve kávé helyett inkább teát, gyümölcs- és zöldségleveket, valamint sok ásványvizet iszik.
 
Korábban nagy szívfájdalom érte, ami után nehezen tudta megőrizni lelki egyensúlyát, ugyanis barátja, Cory Monteith 2013 júliusában váratlanul elhunyt, kábítószer- és alkohol-túladagolás miatt.
 
„Nem is emlékszem azokra az évekre, amikor még nem voltunk együtt. Nála senki sem ismer engem jobban” – mondta régebben a színésznő volt kedveséről. Majd hozzátette, hogy párja egyfajta biztonsági hálót is jelent neki. „Lehetőséget ad nekem arra, hogy magasabbra ugorjak, messzebbre menjek az életben. Mellette úgy érzem, nincs számomra lehetetlen” – árulta el, hozzátéve, hogy végre boldognak érzi magát.
 
Lea a barátai szerint „hisztérikus és vigasztalhatatlan” volt a barátja halála után, és csak nehezen talált újra magára. Barátai és ismerősei, valamint kollégái is végig mellette voltak, támogatták őt, de talán nehezebb volt önmagában feldolgozni a történteket, és a saját lelkében rendet tenni. Ez mára úgy tűnik, sikerült neki, de biztosan nem lesz többé a régi, gondtalan kislány, aki Cory mellett lehetett.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X