Főoldal > MOZGÁS > 6 tipp a szexi alakért: Lea Michele így csinálja!

6 tipp a szexi alakért: Lea Michele így csinálja!

diétaedzésfogyókúratipp
0

Írta: and

Lea Michele neve mostanában főként azért bukkan fel az újságokban, mert sokan úgy vélik, összejött a válófélben lévő Ashton Kutcherrel. Nos, erről biztosat nem tudunk, de azon nem csodálkoznánk, ha a barna bombázó levette volna a lábáról az egyik legnagyobb hollywoodi sármőrt is. Lea ugyanis nemcsak gyönyörű és bájos, hanem nagyon csinos is. Ezt személyi […]

Lea Michele neve mostanában főként azért bukkan fel az újságokban, mert sokan úgy vélik, összejött a válófélben lévő Ashton Kutcherrel. Nos, erről biztosat nem tudunk, de azon nem csodálkoznánk, ha a barna bombázó levette volna a lábáról az egyik legnagyobb hollywoodi sármőrt is.

Lea ugyanis nemcsak gyönyörű és bájos, hanem nagyon csinos is. Ezt személyi edzője, Devon Butler szerint több dolognak is köszönheti, ezért egy külföldi magazin kérésére összeállított egy 6 pontból álló listát a Glee sztárjának diéta- és fitnesztitkairól.

1. Vezesd le a stresszt!

„Leával sokat jógázunk, főleg a díjátadók és premierek időszakában, hiszen bárhol jelenik is meg, mindenhol ráirányul a figyelem, ami ebben az időszakban fokozottan igaz” – árulta el Devon. Majd hozzátette: Lea a hot jógával tudja leginkább levezetni a stresszt: a 38-40 fokra felfűtött teremben nemcsak a teste lazul el teljesen, hanem a lelke is.

2. Építs be kardio-elemeket az edzésbe!

Devon egy hullámvasúthoz hasonlítja a szép sorozatsztár edzéseit, melyben intenzívebb és pihentetőbb szakaszok váltakoznak, olykor pedig ugyanazon a szinten kell teljesítenie percekig. Az edző fontosnak tartja a kardio-elemek beépítését, melyek Lea edzéstervében mindig rövidek és intenzívek.

lea3.jpg ()3. Nincs időd? Elő a medicinlabdával!

Ha a sztárnak nagyon kevés ideje van a mozgásra, medicinlabdás gyakorlatokat végez. „Ennek lényege, hogy egy 2,5 kilós labdát a mellkasához szorít, leguggol, feláll, majd nekem dobja a labdát. Ezt megismétli húszszor, három sorozatban, amitől a pulzusa garantáltan az egekbe szökik” – árulta el Devon. 

4. Próbáld ki a vegetarianizmust!

Ha nem vagy túl lelkes húsevő, próbáld ki egy ideig a vegetarianizmust. Leának nagyon bejött, és többször is azt nyilatkozta, hogy sokkal fittebbnek és egészségesebbnek érzi magát, mióta a húst és tejtermékeket tofuval és szójatejjel helyettesíti.

5. Felejtsd el a kávét!

A bájos színésznő nemrég méregtelenítő kúrába kezdett, melynek értelmében a kávét is kiiktatta mindennapi rutinjából. Elmondása szerint nem volt egyszerű dolga, de úgy véli, itt is a helyettesítés a kulcs: ő rendszeresen teázik a kávé helyett, ami sokak szerint egészségesebb.

6. Nassolj egészségesen!

Ha egy kis finomságra vágyik, Lea nem falja fel azonnal a hűtő teljes tartalmát, és a dugi csokik sem jöhetnek nála szóba. „Olyankor répát, zellert, gyümölcsöket vagy humuszt majszolok, a mogyoróféléket viszont nem igazán szeretem” – vallotta be a szép sorozatsztár.

Fotó: Profimedia – Red Dot

Itt a Vitálkonyha, teszteld! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X