Főoldal > AKTUÁLIS > Lea Michele-t merészen kivágott ruhában fotózták le

Lea Michele-t merészen kivágott ruhában fotózták le

diétaétkezésfitneszfogyásruhaszépségszínésznősztárwellness
0

Írta: and

 Lea Michele ügyesen ötvözte a klasszikus eleganciát és a merészséget, amikor legutóbb, a

 
Lea Michele ügyesen ötvözte a klasszikus eleganciát és a merészséget, amikor legutóbb, a Beverly Hilton Hotelben jelent meg egy rendezvényen. A Glee – Sztárok leszünk! színésznője egy földig érő, fekete kezeslábas ruhát viselt, ami a hasáig ki volt vágva.
 
Lea ügyesen választott kiegészítőket a figyelmet a dekoltázsára irányító merész darabhoz, hiszen csak egyszerű karkötőt és gyűrűt viselt, valamint natúr sminkben és vörös cipőihez passzoló körömlakkal mutatta meg, hogy mennyire stílusos tud lenni.
 
A 28 éves sztár egyébként szinte bármit viselhetne, hiszen vékony alakján a legtrükkösebb ruhák is tökéletesen állnának. Sokan kérdezik tőle, hogyan tartja magát formában, mi a titka, és Lea ilyenkor szívesen beszél egészséges étrendje és a rendszeres mozgás jótékony hatásairól.
 
Egyik kedvenc mozgásformája a jóga is, ami testnek, léleknek, szellemnek egyaránt jót tesz. A sztár korábban elmondta, hogy rendszeresen jógázik, emellett az intenzív táncpróbáknak és a személyi edzőjével végzett gyakorlatoknak köszönheti vékony alakját.
 
lea2.jpg ()Vegán étrendjéről pedig a következőket mondta: „úgy érzem, sokkal több energiám van, mióta a húst és a tejtermékeket tofura és szójatejre cseréltem. Gyümölcsöket rágcsálok, vagy répát és zellert majszolok humusszal, de a diót és a mogyoróféléket nem igazán kedvelem”.
 
Szépségtitkát is sokan szeretnék ellesni, de Lea szerint nincs itt semmi ördöngősség. Bőrének egészséges és ragyogó hatását úgy őrzi meg, hogy kevés sminket használ, melyet a nap végén mindig gondosan lemos, illetve kávé helyett inkább teát, gyümölcs- és zöldségleveket, valamint sok ásványvizet iszik.
 
Korábban nagy szívfájdalom érte, ami után nehezen tudta megőrizni lelki egyensúlyát, ugyanis barátja, Cory Monteith 2013 júliusában váratlanul elhunyt, kábítószer- és alkohol-túladagolás miatt.
 
„Nem is emlékszem azokra az évekre, amikor még nem voltunk együtt. Nála senki sem ismer engem jobban” – mondta régebben a színésznő volt kedveséről. Majd hozzátette, hogy párja egyfajta biztonsági hálót is jelent neki. „Lehetőséget ad nekem arra, hogy magasabbra ugorjak, messzebbre menjek az életben. Mellette úgy érzem, nincs számomra lehetetlen” – árulta el, hozzátéve, hogy végre boldognak érzi magát.
 
Lea a barátai szerint „hisztérikus és vigasztalhatatlan” volt a barátja halála után, és csak nehezen talált újra magára. Barátai és ismerősei, valamint kollégái is végig mellette voltak, támogatták őt, de talán nehezebb volt önmagában feldolgozni a történteket, és a saját lelkében rendet tenni. Ez mára úgy tűnik, sikerült neki, de biztosan nem lesz többé a régi, gondtalan kislány, aki Cory mellett lehetett.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X