Főoldal > AKTUÁLIS > Vanessa Hudgens nem szabadul „függőségétől”

Vanessa Hudgens nem szabadul „függőségétől”

edzésszínésznősztárVanessa Hudgens
0

Írta:

A színésznő meglepő dolgot mondott, illetve mutatott az edzőteremnél.

Vanessa Hudgens korábban azt mondta, annyira beleszeretett az edzőtermek világába, hogy a sportolás komoly függőséggé vált számára. Ennél nagyobb és egészségtelenebb függősége mondjuk soha ne legyen… ráadásul a sok sportolásnak meg is van az eredménye: a High School Musical filmek sztárja izmos hasat mutatott a fotósoknak, amikor egyik nap az általa gyakran látogatott edzőteremnél lencsevégre kapták.

A 27 éves sztár barátjával, Austin Butlerrel távozott a konditeremből. Mindketten sötét színű edzőszerkót viseltek, amit narancssárgával árnyalt cipőkkel egészítettek ki – illetve Vanessa narancsszínű sportmelltartót és egész felsőtestét díszítő láncot is hordott aznap. Azt nem tartjuk túl valószínűnek, hogy ez az ékszer edzés közben is rajta volt, de abban nem kételkedünk, hogy a teremből kilépve ez a lánc is segített kidolgozott hasizmaira irányítani a járókelők és a fotósok figyelmét.

Vanessát persze gyakran kérdezgetik edzéstitkairól, amire szerényen csak azt szokta válaszolni, hogy a spinning, a SoulCycle, a jóga és a Pilates a kedvenc mozgásformái, és hasizmait is nagyrészt ezek művelésével tökéletesítette. De arról nem beszél, hogy vajon ezekhez mennyi súlyzós gyakorlat és felülés társul – ha egyáltalán…

Egyébként saját magát is kemény lánynak tartja, ami az edzéseire is igaz – ha egy-egy szerep megköveteli, akkor harcos amazonhoz méltóan tudja odatenni magát. Az Álomháború című, 1950-es években játszódó fantasy-thrillerre például az Amerikai Haditengerészet speciális kiképzőtisztjeivel tréningezve készült fel.

A kiképzőtisztek Vanessa szerint nem is fogták vissza magukat: „ez volt a legkeményebb dolog, amivel egész eddigi életemben szembe kellett néznem” – mondta. Majd hozzátette, hogy az öt hónapos felkészítés lelkileg is megedzette. „Ha ilyen keményed edzel, és a végső határaidig el tudsz jutni, azt érzed majd, bármire képes vagy, és ez rengeteg erőt ad” – nyilatkozta a színésznő.

A 164 cm magas Vanessának nemcsak meg kellett erősödnie a forgatáson, hanem számos olyan kihívással is szembe kellett néznie, amivel eddig soha. Ám a legváratlanabb feladatok sem haladták meg az erejét. „Egy olyan fegyvert is el kellett sütnöm, ami általában a tankok hátsó részén található. Ez a legizgalmasabb dolog, amit valaha is átélhet az ember, hihetetlen élmény volt!” – mesélte a fiatal sztár.

Vanessa egyébként fontosnak tartja a rendszeres mozgást, de a hétköznapibb edzésmódszerek híve: hetente 6-7 alkalommal jár edzőterembe, és szívesen vesz részt például spinning órákon, jógán vagy Pilatesen.

Ami pedig az étkezést illeti, a színésznő nem diétázik. Inkább arra figyel, hogy mindenből fogyasszon, amit megkíván, persze szigorúan csak kis adagokban. Ez pedig kedvenceire, a csokoládéra és a Cheetosra is vonatkozik.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X