Főoldal > AKTUÁLIS > Elégedetlen a testével a szuperszexi Rita Ora

Elégedetlen a testével a szuperszexi Rita Ora

alakénekesnőpopsztárRita Oratest
0

Írta:

Naponta posztol szexi szelfiket Rita Ora, és a vörös szőnyegen is szeret majdnem semmiben megjelenni, ám ez nem jelenti azt, hogy elégedett lenne a testével.

„Szinte sosem érzem jól magam a bőrömben, mindig van valami, ami bosszant a testemmel kapcsolatban – árulta el Rita Ora a Women’s Health magazinnak. – Sosem tartottam magam tökéletesnek, elvégre nőből vagyok, aki egy percig sem lehet elégedett magával.”

Az albán származású brit popsztár abból az alkalomból nyílt meg, hogy beválasztották az America’s Next Top modell című műsor zsűrijébe. Ezzel kapcsolatban azt mondta, több plus size, azaz teltebb modellel szeretne találkozni a kifutókon, ezért a vetélkedőben is nekik fog drukkolni.

Rita természetesen szerepel A szürke öten árnyalata folytatásában, A sötét öten árnyalatában is, ami szerinte sokkal merészebbre sikeredett, mint az előző rész.

Forrás: UIP


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X