Főoldal > AKTUÁLIS > Rita Ora melleit semmi sem takarta!

Rita Ora melleit semmi sem takarta!

énekesnőmellRita Orastrand
0

Írta:

Most minden eddiginél többet mutatott magából az énekesnő.

Mi kérünk elnézést, de Rita Ora legutóbbi akciója után rögtön Fekete Pákó és az Add ide a didit című „klasszikus remekmű” jutott eszünkbe. Hogy miért? Mert a híres énekesnő Malibu tengerpartján, egy fotózás során döntött úgy, hogy akkor ő most kigombolja névre szóló bomberdzsekijét, és ország-világ előbb megmutatja a melleit.

Persze aki híres, szereti a feltűnést, és ilyen alakja van, attól valahol érthető, hogy nem akarja takargatni magát, és ez a rajongók egy részének eléggé be is jön. Mások viszont pont nem Rita Orától várták azt, hogy ő legyen a következő Miley Cyrus – még akkor sem, ha Rita egyébként eddig is viselt áttetsző vagy épp trükkös holmikat, amik nem túl sokat bíztak a képzeletre…

A 25 éves világsztár egyébként azt mondja, a látszat csal, és ő nincs elszállva a kinézetétől, sem az alakjától, ezért nem is kérkedne meztelenségével. Sőt, nagyon is szerényen nyilatkozott, amikor egy korábbi interjúban arról kérdezték, mennyire elégedett magával.

„Egy kicsit sem. A fenekemet például nem igazán szeretem” – árulta el. Majd arról is beszélt, mit tesz vonalai és fittsége megőrzéséért. „Az edzések hozzátartoznak a heti feladataimhoz, minden héten kétszer 15-20 percen át végzem az edzőm által javasolt gyakorlatokat” – mondta.

Egy másik interjúból kiderül, hogy ezek a feladatok többnyire kardiózást jelentenek, illetve az énekesnő sokak által tökéletesnek tartott lábait formálják. „Lábemelések, súlyzós gyakorlatok, guggolás, kitörés, minden jöhet” – mesélte Rita.

Rita azt is elismeri, hogy számára az is remek formáló- és erősítő gyakorlat, ha néhány percen át magassarkúban táncol a színpadon. Illetve, ha a cipő biztonságosan tartja a bokáját, az is szuper hatékony módszer, ha ebben végzi a súlyzós gyakorlatokat, vagy néhányszor leguggol benne.

Arról nem beszélt, hogy ezek mellett hasizmait is rendszeresen erősíti a konditeremben, vagy akár otthon, önszorgalomból végzett felülésekkel, pedig a róla készült képeken egyre jobban látszik, hogy ezen a testrészén is dolgozik. Legutóbb Los Angelesben, a Made In America fesztiválon mutatta meg kidolgozott hasizmait – még egy ok, amiért a rajongói büszkék lehetnek rá.

A diétát illetően viszont nem túl lelkes. Elmondása szerint néha próbál több gyümölcsöt enni, de az egyelőre nem igazán foglalkoztatja, hogy mi kerül a tányérjára. Olykor gyorskaját és kínait is eszik, és mivel koszovói származású, a balkán konyha ételeit is szereti – persze a zsírosabb falatokkal igyekszik mértéket tartani.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X