Főoldal > AKTUÁLIS > Kiderült Amal és George Clooney babáinak neme

Kiderült Amal és George Clooney babáinak neme

Amal ClooneybabaGeorge Clooneyházasságikrekszínészterhesség
0

Írta:

George Clooney anyukája árulta el az ikrek nemét.

Egy ideje már megy a susmus arról, hogy Amal Clooney terhes, sőt, ikreket vár, de a dolgot csak nemrég jelentették be. Azóta több lap beszámolt a gólyahírről, és sokan el is kezdtek találgatni a babát neméről. Hogy a további pletykákat megelőzze, George Clooney anyukája, Nina nemrég elárulta: kisfiú és kislány anyukája is lesz, szóval most már minden értelemben dupla az öröm a Clooney családnál.

Az 55 éves színész és 39 éves felesége júniusra várják az ikreket, akiknek talán már be is rendezték a babszobát. Amalt pedig – ha minden jól megy – láthatjuk a hétvégén megrendezésre kerülő Oscar-gálán. Ha részt vesz az ünnepségen, akkor biztosak vagyunk benne, hogy csodaszép és elegáns lesz – nagy pocakkal is, mint mindig.

Kétségkívül az ügyvédnő stílusos megjelenésének és szépségének is szerepe volt abban, hogy George Clooney is felfigyelt rá, mégis sokan azt kérdezik, mivel hódította meg úgy igazán a világsztárt. Hiszen 2014-ben az esküvőig is eljutottak, holott Clooney korábban kizárta az újranősülés lehetőségét.

A híresség barátai szerint Amal nagyon kedves, remek partner George számára mindenben, ugyanakkor nem szeretné a rivaldafényben élni az életét, sőt kifejezetten idegenkedik a legtöbb „hollywoodi dologtól”. Ez imponál a színésznek, akinek korábban számos olyan barátnője volt, akik az ő hírnevének köszönhetően szerettek volna karriert építeni.

Másrészt pedig a libanoni származású szépségben állítólag minden megvan, amit George keresett: a munkájában komoly és felelősségteljes, ugyanakkor nem veszi magát túl komolyan, és szabadidejében szeret lazítani, kikapcsolódni.

George a felesége családjával is remekül kijön. Anyósa egy arab újság szerkesztője, apósa pedig utazási irodát működtet. Egy külföldi lap szerint ők és Amal három testvére is rögtön megtalálták a közös hangot a világsztárral, aki az első találkozásuk alkalmával kétnapos hajóútra vitte őket.

Amal tehát tökéletesen boldog, hiszen szakmai sikerei mellett egy ideje arra vágyott, hogy a magánéletben is révbe érjen. És nemcsak boldog, hanem tegyük hozzá, nagyon csinos is, amiért sokat is tesz: egészségesen táplálkozik, tányérjára többek közt sok hal, zöldség és saláta került, emellett pedig a rendszeres sport is az élete része. Sőt, szerelme kedvéért a dohányzást is abbahagyta.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X