Főoldal > AKTUÁLIS > Mi az igazság? Vajon terhes George Clooney felesége, vagy sem?

Mi az igazság? Vajon terhes George Clooney felesége, vagy sem?

babadiétaétkezésfogyássztársztárpárterhesség
0

Írta: and

 Szeptemberben már néhány lap arról cikkezett, hogy George Clooney nem véletlenül sürgette az esk&

 
Szeptemberben már néhány lap arról cikkezett, hogy George Clooney nem véletlenül sürgette az esküvőt szerelmével, Amallal, a hölgy ugyanis máris első gyermeküket várja. Akkor a híresztelések nem bizonyultak igaznak, és a pár sajtósa a december elején felröppent hasonló pletykákat is gyorsan cáfolta.
 
„Amal Clooney nem terhes” – mondta a megbízott, de a közvélemény lelkesedését és a szóbeszédet nem állították le a szavai. Sokan ugyanis meg vannak győződve arról, hogy a híres színész gyönyörű felesége anyai örömök elé néz, csak még korainak tartja ennek nyilvánosságra hozatalát.
 
amal2.jpg ()Mások viszont úgy vélik, a jogász csak annak a különleges szabású fehér kabátnak „köszönheti” a várandósságáról keringő szóbeszédet, amiben december elején fotózták le Hollywoodban. Amal különleges kabátja kicsit valóban úgy áll rajta, hogy akár egy babapocakot is takarhatna, de szerintünk ez inkább a szabásvonal miatt van így, mint egy kis pocak miatt.
 
A 36 éves nő szülei egyébként nagyon szeretnék, ha George és bájos neje mielőbb egy kisbabával ajándékoznák meg őket. A szép Amal állítólag nem sürget semmit, de ő is tudja, hogy fiatalabb már nem lesz. És most, hogy megtalálta álmai pasiját, minden adott, hogy végre kisbabán is gondolkodjanak.
 
Sokan inkább azt kérdezik, mivel hódította meg a jogász a világsztárt, és hogy lehet, hogy az esküvőig is eljutottak, holott Clooney korábban kizárta az újranősülés lehetőségét? A híresség barátai szerint egyrészt azzal, hogy nagyon kedves, remek partner a számára mindenben, ugyanakkor nem szeretné a rivaldafényben élni az életét, sőt kifejezetten idegenkedik a legtöbb „hollywoodi dologtól”. Ez imponál a színésznek, akinek korábban számos olyan barátnője volt, akik az ő hírnevének köszönhetően szerettek volna karriert építeni.
 
Másrészt pedig a libanoni származású szépségben állítólag minden megvan, amit George keresett: a munkájában komoly és felelősségteljes, ugyanakkor nem veszi magát túl komolyan, és szabadidejében szeret lazítani, kikapcsolódni.
 
amal3.jpg ()George a felesége családjával is remekül kijön. Anyósa egy arab újság szerkesztője, apósa pedig utazási irodát működtet. Egy külföldi lap szerint ők és Amal három testvére is rögtön megtalálták a közös hangot a világsztárral, aki az első találkozásuk alkalmával kétnapos hajóútra vitte őket.
 
Amal tehát tökéletesen boldog, hiszen szakmai sikerei mellett egy ideje arra vágyott, hogy a magánéletben is révbe érjen. És nemcsak boldog, hanem tegyük hozzá, nagyon csinos is, amiért sokat is tesz: egészségesen táplálkozik, tányérjára többek közt sok hal, zöldség és saláta került, emellett pedig a rendszeres sport is az élete része. Sőt, szerelme kedvéért néhány hónapja a dohányzást is abbahagyta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X