Főoldal > AKTUÁLIS > Amal Clooney lassan teljesen elfogy

Amal Clooney lassan teljesen elfogy

Amal ClooneydiétafogyásGeorge Clooneyházasságsztárpár
0

Írta:

George Clooney gyönyörű felesége egyre vékonyabb.

Sokan aggódnak Amal Clooney-ért, hiszen az utóbbi időben mintha egyre tovább fogyna. George Clooney szépséges neje legutóbb az Our Brand Is Crisis című mozi Los Angeles-i premierjén mutatta meg törékeny alakját, méghozzá egy pasztellszínű miniruhában, ami kihangsúlyozta hosszú lábait és vékony karjait is.

A 37 éves emberi jogi ügyvédért kicsit aggódnak George rajongói, de mi a mosolyát látva nem féltjük: talán csak több dolga akadt az elmúlt időszakban, ami miatt kevesebbet tudott enni, illetve rendszertelenül étkezhetett. De amint oda tud erre figyelni, ismét visszaszedheti a most leadott kilókat.

Tavalyi esküvőjén is vékony volt, és gyönyörű. Nem sokkal ezután viszont már az a szóbeszéd terjedt el róla, hogy nem véletlenül volt ilyen sürgős a házasságkötés, ugyanis már úton is lehet első közös gyermekük. „Amal Clooney nem terhes” – mondta akkor a pár szóvivője, de a közvélemény lelkesedését és a szóbeszédet nem állították le a szavai.

Mások viszont úgy vélték, a jogász csak annak a különleges szabású fehér kabátnak „köszönheti” a várandósságáról keringő szóbeszédet, amiben még tavaly december elején fotózták le Hollywoodban. Amal különleges kabátja kicsit valóban úgy állt rajta, hogy akár egy babapocakot is takarhatott volna, de szerintünk ez inkább a szabásvonal miatt van így, mint egy kis pocak miatt.

A 37 éves nő szülei egyébként nagyon szeretnék, ha George és bájos neje mielőbb egy kisbabával ajándékoznák meg őket. A szép Amal állítólag nem sürget semmit, de ő is tudja, hogy fiatalabb már nem lesz. És most, hogy megtalálta álmai pasiját, minden adott, hogy végre kisbabán is gondolkodjanak.

Sokan inkább azt kérdezik, mivel hódította meg a jogász a világsztárt, és hogy lehet, hogy az esküvőig is eljutottak, holott Clooney korábban kizárta az újranősülés lehetőségét? A híresség barátai szerint egyrészt azzal, hogy nagyon kedves, remek partner a számára mindenben, ugyanakkor nem szeretné a rivaldafényben élni az életét, sőt kifejezetten idegenkedik a legtöbb „hollywoodi dologtól”. Ez imponál a színésznek, akinek korábban számos olyan barátnője volt, akik az ő hírnevének köszönhetően szerettek volna karriert építeni.

Másrészt pedig a libanoni származású szépségben állítólag minden megvan, amit George keresett: a munkájában komoly és felelősségteljes, ugyanakkor nem veszi magát túl komolyan, és szabadidejében szeret lazítani, kikapcsolódni.

George a felesége családjával is remekül kijön. Anyósa egy arab újság szerkesztője, apósa pedig utazási irodát működtet. Egy külföldi lap szerint ők és Amal három testvére is rögtön megtalálták a közös hangot a világsztárral, aki az első találkozásuk alkalmával kétnapos hajóútra vitte őket.

Amal tehát tökéletesen boldog, hiszen szakmai sikerei mellett egy ideje arra vágyott, hogy a magánéletben is révbe érjen. És nemcsak boldog, hanem tegyük hozzá, nagyon csinos is, amiért sokat is tesz: egészségesen táplálkozik, tányérjára többek közt sok hal, zöldség és saláta került, emellett pedig a rendszeres sport is az élete része. Sőt, szerelme kedvéért tavaly a dohányzást is abbahagyta.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X