Főoldal > AKTUÁLIS > Vizes felvételek az ikrekkel várandós Beyoncéról

Vizes felvételek az ikrekkel várandós Beyoncéról

babaBeyoncéénekesnőházaspárikrekJay Zsztárterhesség
0

Írta:

Az énekesnő weboldalán osztotta meg ezeket a képeket és GIF-eket.

Beyoncé néhány napja az Instagramon tudatta a világgal, hogy babát vár – ráadásul nem is egy, de mindjárt két picivel is bővül a családjuk (azóta a kép nem mellékesen az Instagram legtöbb szivecskét begyűjtött fotója lett: cikkünk születésének pillanatában majdnem 10 millió kedvelésnél tart).

Persze a várandósság hírét a legtöbb internetes oldal igyekezett is hírül adni olvasóiknak, ki-ki a maga szájíze szerint emelve a legfontosabb részleteket a világsztár terhessége kapcsán. A Daily Mail például arra hívta fel a figyelmünket, hogy nem árt Beyoncé weboldalát is szemügyre venni, ugyanis a kismama ott is megosztott néhány felvételt.

Felkerült az oldalára többek közt néhány régi fotó, pár kép ötéves kislányáról, Blue Ivy-ról – mintegy visszapillantásképpen -, illetve pár érdekes GIF, amelyeken egy medencében mutatja meg terhespocakját (idomait itt-ott vörös és aranyszínű vastag ruhaszalagok takarják). Ezek egyesek szerint elég ízléstelen felvételek, mások szerint egyszerűen csak szokatlanok, megint mások szerint viszont az a lényeg, hogy Beyoncé nagy pocakkal is elragadó.

Az énekesnő egyébként igazi örökmozgó, amin valószínűleg várandósan sem változtat majd, de minden bizonnyal kíméletesebb mozgásformákra vált. A babavárás előtt is odafigyelt az egészségére, sokat sportolt – intenzív kardióedzéseken izzadt, súlyzózott vagy más, személyi trénere által javasolt gyakorlatokat végzett a konditeremben -, és olykor új étkezési szokásokat, étrendeket is kipróbált. Azt mondja, diétázni nem szokott, mert a fogyókúrák sikerében már nem hisz, inkább a táplálkozásán változtat.

Így 2013-ban a vegán étrend követője lett férjével, Jay-Z-vel. A dolog úgy indult, hogy karácsonyig nem esznek állati eredetű táplálékot, de a dolog annyira bejött nekik, hogy 2014 első hónapjaiban is a sztárpár húsmentes mindennapjairól cikkeztek a lapok.

Ha kitartanak elhatározásuk mellett, könnyen lehet, hogy évekre vegánok akarnak majd maradni. Jay-Z is írt erről egy korábbi blogbejegyzésében. „A pszichológusok azt mondják, 21 nap kell ahhoz, hogy legyőzd egy régi szokásod, vagy kialakíts egy újat. A 22. napon már nyert ügyed van.”

„Egy nagyon jó barátom vegán, és ő bátorított, hogy próbáljam ki egy ideig a csak növényi alapú reggelit. Nekem bevált, sokkal jobban érzem így magam. És egyszerűen helyes lépésnek tűnik, hogy így étkezzem” – folytatta.

Fotó: Beyonce.com


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X