Főoldal > AKTUÁLIS > Ireland Baldwin mellbimbót villantott

Ireland Baldwin mellbimbót villantott

alakIreland Baldwinmellbimbómodellszépségtest
0

Írta:

A 21 éves modell ruhabakija elég látványosra sikeredett.

Ireland Baldwin pózolt már félmeztelen- és meztelen fotózásokon, de a mellbimbóját még sosem mutatta meg. Mostanáig. Ugyanis a napokban egy nyugat-hollywoodi rendezvényről távozva ez is sikerült neki – köszönhetően annak a hasáig kivágott fekete felsőnek, ami alá nem vett fel melltartót, sem felsőt.

Talán kicsit sokat ivott, talán csak hülyéskedett, ezt nem tudjuk. Mindenesetre az egyik fotón úgy tűnik, kissé elvesztette az egyensúlyát… arra meg már ki tudott odafigyelni, hogy közben a telefonját is majdnem elejtette.

Kim Basinger és Alec Baldwin lánya számára természetes, hogy a rivaldafényben élje az életét. „A mamám 16 évesen kezdett modellkedni, majd színésznő lett. Számomra is természetes volt, hogy a kamerák előtt a helyem” – nyilatkozta korábban.

Ireland gyakran szembesül azzal a véleménnyel, hogy neki könnyű, hiszen híres szülei biztosan megfelelő hátszelet jelentenek számára Hollywoodban, és segítik őt álmai elérésében. Szerinte viszont ez nem a teljes igazság: családja támogatja, de ő úgy érzi, mindenért meg kell dolgoznia – néha talán keményebben is, mint egy ismeretlen tehetségnek.

A kemény munka és a tökéletességre törekvés az edzésprogramjában is megmutatkozik. Egy korábbi interjúban elárulta, hogy egy héten több mint hétszer edz, ugyanis edzésnapjain két alkalmat is beiktat. „Reggelente jógázom és táncolok, a kardiót viszont mindig estére időzítem” – árulta el.

styled proudly by my best friend @nolasinger ?

Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) által megosztott bejegyzés, 2017. Márc 14., 20:48 PDT

A jóga és a tánc mellett fontos számára, hogy futással is tegyen fittségéért, emellett pedig többnyire súlyzós gyakorlatokat, lábemeléseket és hasizom-erősítő feladatokat végez. És mivel egy-egy zsúfolt napot nem tudna éhesen végigcsinálni, hanyagolja a diétákat és a koplalást.

„Inkább rendszeresen eszem, és igyekszem egészségesen élni: sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, illetve ezek levét és sok ásványvizet iszom, de a kávéról például nem tudok lemondani” – árulta el a 21 éves modell, aki édesanyja mellett Kate Moss-t és Miranda Kerrt is példaképének tekinti.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X