Főoldal > AKTUÁLIS > Sandra Bullockba csúnyán „belerúgott” az exe

Sandra Bullockba csúnyán „belerúgott” az exe

exférjházasságJesse JamesSandra Bullockszerelemsztárválás
0

Írta:

Jesse James felháborító dolgot mondott – sokak szerint Sandrának címezve szavait.

Valljuk be, Jesse James eddig sem lopta be magát igazán a szívünkbe, mert hát ő volt az a férfi, aki elég csúnyán összetörte Sandra Bullock szívét. Már hét éve, hogy jött a botrány – Jesse megcsalta világhírű feleségét, és a dolognak válás lett a vége.

A férfi egy nemrég adott interjúban azt érezteti a világgal, hogy neki nem igazán hiányzik a „Sandra Bullock férje” státusz, és bár azt állítja, tartott némi önvizsgálatot a történtek után, de úgy összességében nem különösebben érzünk rajta megbánást. Annál is inkább, mert még egyet belerúgott Sandrába, amikor azt mondta: a megcsalás az élet természetes velejárója, és mind a férfiak, mind a nők félrelépnek.

Ezek után csak sajnálni tudjuk negyedik feleségét, Alexis DeJoriát, akit 2013-ban vett el. Első feleségének pedig azt üzente, hogy igazán nem akarja megbántani, de visszagondolva – mivel az asszony 10 évvel volt idősebb nála – semmi közös nem volt bennük. Szimpatikus, ugye?

Nos, mi abban hiszünk, hogy az élet előbb-utóbb mindenkinek visszaadja, amit másokkal tett, és mindenkit olyan párral hoz össze, amilyet érdemel. Sandra már jó ideje együtt van egy olyan férfival, a fotósként dolgozó Bryan Randallel, akiben a barátai szerint életre szóló partnerre, lelki társra talált.

Néhány barátjuk biztos volt abban, hogy az elmúlt évek csalódásai és szívfájdalmai után Sandra nem siet majd kimondani a boldogító igent, még akkor sem, ha a szíve mélyén úgy érzi, ez most talán tényleg egy életre szólna, de most már látják, hogy a színésznő is szívesen lépne tovább a boldog barátnő szerepéből a boldog feleségébe.

Ha hamarosan tényleg menyasszonyi ruhát próbál, akkor könnyű dolga lesz, ugyanis csinos alakján minden jól áll. A sok teendő közepette is odafigyel magára, sok sporttal és a Zóna diétával tartja magát formában. Ez 40 százalék szénhidrát, 30 százaléknyi protein és ugyanennyi „jó” zsír, amit gyümölcsök, sok zöldség, lencse, bab, teljes kiőrlésű gabonafélék fogyasztásából nyerünk.

„Naponta hatszor eszem, ami rendben tartja a vércukorszintemet” – nyilatkozta korábban a sztár. Majd hozzátette: büszke arra, hogy számos kolléganőjétől eltérően ő nem fogyókúrázik, és étkezési zavarai sincsenek – ezek nélkül tudja elérni, hogy alakja sportos és vékony marad.

„Ínyenc vagyok, számomra a koplalás és az önsanyargatás szóba sem jöhetnek” – mondta. Majd azt is elárulta, mit eszik a legegészségesebb napjain. „Általában párolt zöldségeket és barna rizst fogyasztok, vagy grillcsirkét spenóttal” – sorolta. De azért nem mond mindig nemet a nasikra sem. „Imádom a mézeskalácsot, mert illata a nürnbergi gyermekéveimre emlékeztet. Még ma is érzem a mogyoró, a mandula és a citrom ízét a számban” – emlékezett vissza a sztár.

Az édes élvezetekről pedig nem is kell lemondania, hiszen eléggé aktív életet él, így a bevitt pluszkalóriákat mindig gyorsan lemozogja. „Rendszeresen járok kick-boxra, plyometrics edzésekre, emellett sokat bringázom és futok – mondta. Majd hozzátette – számomra nincs jobb edzés, mint a futás. Ilyenkor teljesen kikapcsol az agyam, és csak azt érzem, hogy minden rendben van.” Ami pedig fiatalos ragyogásának megőrzését illeti, botox helyett valami egész más mellett tette le a voksát. „Az akupunktúra csodákra képes! Ezzel nemcsak a felgyülemlett feszültséget vezetem le, hanem arcfiatalításra és súlycsökkentésre is kiváló” – árulta el egy korábbi interjúban.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X