Főoldal > AKTUÁLIS > Scarlett Johansson válása durvul

Scarlett Johansson válása durvul

házasságScarlett Johanssonszakításszerelemszínésznősztárválás
0

Írta:

Csendben akart elválni, de ez nem fog összejönni…

Scarlett Johansson és Romain Dauriac sok mindenben nem hasonlít az ismert házaspárokhoz – például mindenkinél jobban óvják a magánszférájukat. Azaz hogy inkább csak „óvták”, ugyanis egyrészt a pár kapcsolata zátonyra futott, másrészt Scarlett – Romain számára a hírek szerint kissé váratlanul – bírósághoz is fordult: beadta a válópert. Harmadrészt pedig az egymásnak feszülő és eddig minden bizonnyal rejtett indulatok miatt ez az egész ügy máris nagyobb figyelmet kapott, mint azt a színésznő és leendő exférje szerették volna.

A Páncélba zárt szellem című mozival hamarosan ismét a mozikban látható világsztár esete egyébként az amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten mondás igazságát erősíti, ugyanis miután ő beadta a válókeresetet, férje egy nyilatkozatban üzent neki és a világnak.

Ebben azt írja, hogy híres feleségének nem kellett volna személyes ellentéteiket ennyire a nyilvánosság elé tárni – inkább folytatná a viszonyok békés rendezését a tárgyalóasztal mellett. És, amit minden elmérgesedni készülő válóperben meglép valamelyik (vagy mindkét) szülő, Dauriac már el is kezdett kétéves kislányuk, Rose érdekeire hivatkozni.

Sokak szerint elég csúnya válásra készülhetünk, ha már az elején ennyire nagy a feszkó a felek közt, és ennyire elkezdik az ütőkártyákat egymás ellen kijátszani. Mások viszont attól tartanak, a világszép színésznő nagyon belefogy majd az otthoni problémákba, és ebbe a feszült helyzetbe.

Eddig szerencsére nem volt rá jellemző az, hogy túl soványra fogyott volna, sőt, ellenkezőleg: a szuperhősös filmekben játszott szerepe miatt állandóan jó formában kell lennie, de legújabb alakítása miatt komolyabban meg kellett erőltetnie magát.

A Páncélba zárt szellem című sci-fi akciófilmben félig ember, félig robot rendőrt alakít. A cselekmény jelentős részében vagy testhezálló latexruhát visel, vagy hiányos öltözékben látható, ráadásul a kaszkadőrmutatványok egy részét is ő végezte.

„Sokkal többet kellett edzenem, mint mikor a Fekete Özvegy szerepére készültem – árulja el a színésznő. – A napom hajnalban kezdődött a konditeremben, és egy egész halászfalu nem eszik annyi tonhalat, mint én a felkészülés során. Mindez heti öt napon át, csak hétvégén szusszanhattam egy kicsit” – árulta el még korábban a 32 éves világsztár.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X