Főoldal > AKTUÁLIS > Az éj leple alatt érkeztek meg az adidas Originals legújabb modelljei

Az éj leple alatt érkeztek meg az adidas Originals legújabb modelljei

adidascipőruházatsport
0

Írta:

Rendhagyó bulival köszöntötték az adidas Originals urbán nomádoknak tervezett sneakereit a budapesti fiatalok. A korábbi klasszikusok jellemzőit egyesítő NMD kollekció legújabb darabjainak VIP premierjére számos hazai híresség és művész érkezett.

A nagyvárosi pörgés és fények inspirálta nyári NMD modellek megérkeztek Budapestre

A minőségi és technológiai szempontból is pionír NMD R1 OG sneaker több korábbi adidas klasszikus jellemzőit vegyítve vált az elmúlt időszak talán legsikeresebb darabjává. Tervezői nagyvárosi környezetbe álmodták meg, de nem csupán küllemében, hanem egyéb jellemzőiben is forradalmi, urbánus viseletnek számít: sokan nem tudják, hogy az NMD a talpán elhelyezett LEGO kockákra emlékeztető designelemekkel a 80-as évek egyik leginnovatívabb cipője, a beépített microcomputerrel rendelkező Micro Pacer modell előtt tiszteleg, amely korát megelőzve olyan adatokat mért és tárolt a felhasználójáról, mint a megtett kilométerek száma, az átlagtempó és az elégetett kalóriák száma.

Az adidas NMD család folyamatosan bővült az első változat megszületése óta. Az első újdonság 2016-ban a CityStock konstrukció volt, amely középmagas Primeknit szárával és zokni jellegű kialakításával hamar a márka ikonikus darabjává nőtte ki magát. Tavaly nyáron a szuper-minimalista megjelenést a kollekció következő darabja, a futurisztikus NMD XR1 törte meg jellegzetes műanyag fűzőpaneleivel.

Az NMD kollekció legújabb modelljeit egy rendhagyó buli keretein belül mutatta be az adidas Originals és a Pighoes csapata, amelyen a hazai divatvilág mellett számos hazai sztár is megfordult. A helyszínen Végső Péter, az adidas brand managere elmondta: „A frissen debütált R2 Primeknit és a City Stock 2 sneakerek megtartották a korábbi NMD modellek exkluzív tulajdonságait: a felsőrész továbbra is prémium Primeknit horgolt anyagból épül fel, amely ultrakényelmes kettőst alkot a BOOST talptechnológiával. A feltűnő, pöttyös motívumot kiegészítő minimalista hófehér talpszerkezet nem csak markáns külsőt kölcsönöz az új modelleknek, de több ezer energiakapszulájával biztosítja a maximális kényelmet a nagyvárosi cirkálónak.”

Az új sneakerek a hazai sztároknak is bejöttek. Iszak Eszti például elmondta, hogy imádja a BOOST technológiát, mert nagyon kényelmes. Utcára ritkábban hord sportcipőt, leginkább futáshoz és kiránduláshoz vesz fel ilyen fazonokat, de az NMD annyira stílusos, hogy sporton kívül is szívesen viselné.

Miskovits Marci igazi NMD fan. A rendezvényen kiderült, hogy már a fazon tavalyi megjelenése után is azonnal be akart szerezni egy sneakert, de akkor mindegyik neki tetsző modellt elkapkodták előle. Most viszont az új daraboknál időben felkészült a cipővásárlásra, mert az eddigi UltraBoost cipői után egy kényelmes urban nomad sneakerre is vágyik.

Marcival szemben a Punnany Massif frontembere, Wolfie már a kezdeti megjelenés óta lelkes NMD viselő, ahogyan fogalmazott: „Életem eddigi 34 évében már rengeteg cipőt elhordtam, de az NMD az első, ami azt szeretném, ha soha nem kopna le a lábamról”.

Az adidas NMD legújabb modelljei április 6-tól már megvásárolhatók az adidas Originals kiemelt partnereinél!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X