Főoldal > AKTUÁLIS > Charlize Theron elképesztően szexi kémnő

Charlize Theron elképesztően szexi kémnő

Charlize Theronfilmoscar-díjszépségszínésznősztár
0

Írta:

Nem véletlenül kapta ezt a becenevet a szexi színésznő!

Charlize Theron Sofia Boutellával játszik együtt a nyáron bemutatásra kerülő Atomic Blonde című kémfilmben, és hát ők ketten a hírek szerint egy szexjelenetben is igencsak felforrósítják a levegőt… nem is csoda, ha Sofia viccesen SILF-nek nevezte el Charlize-t, ami a „spy I’d like to f*ck” (kém, akivel szexelni szeretnék) rövidítése. A 41 éves szőkeségnek nemrég az Eonline riportere árulta el új becenevét, és hát a jelek szerint ez eléggé tetszett neki.

Charlize azt is elárulta, hogy semmi gond nem volt a szexjelenettel, egyrészt mert szerinte Sofia gyönyörű nő, másrészt pedig ők mindketten táncosok, szóval az egészet tulajdonképpen egy koreográfiának tekintették.

Apropó tánc, régóta ez a szőke színésznő egyik kedvenc mozgásformája, amit pilates órákkal és túrázással egészít ki, ha ideje engedi. Ide anyukája is el szokta kísérni, így lesz a mozgásból tulajdonképpen egy jó kis anya-lánya program.

Charlize egyébként igazi örökmozgó: gyermekkora óta sportol valamit. „Világéletemben imádtam mozogni. Hosszú éveken át balettra jártam, jégkorcsolyáztam, squasholtam, futottam, táncoltam, egyszóval szinte minden sportot kipróbáltam. Hogy mi a titok? Hát, szerintem csak annyi, hogy élvezem a mozgást” – árulta el korábban.

Így egy percig sem csodáljuk, hogy a szép színésznő gyorsan leadta a kilókat, amiket a Tully forgatására szedett fel. Egyébként anno A rém című filmben a sorozatgyilkos Aileen Wuornos hiteles megformálása miatt is hízott néhány kilót – ez a szerep 2003-ban Oscar-díjat ért számára.

Manapság pedig már a helyes táplálkozásért is díjat kaphatna, már ha lenne ilyen. „Ha többször eszem, kis adagokat, a gyomrom nem tágul ki. Így általában beérem kevesebbel, emellett pedig az anyagcserém is felgyorsul” – magyarázta.

A sztár hozzászoktatta a szervezetét ahhoz, hogy mindig a reggeli legyen a legkiadósabb étkezés számára. Ebédre valami könnyebb ételt eszik, vacsorára pedig csak salátát. Az étkezések közt zöldségekkel, gyümölcsökkel, mandulával vagy dióval hallgattatja el korgó gyomrát, de olykor egy kis gyorséttermi kosztot is engedélyez magának.

„Ha megkívánok egy hamburgert, arra nem mondok nemet, hiszen a szervezetem nem véletlenül kívánja meg a húst. De nem falok be egy egészet, hanem négy részre vágom fel, és csak egy negyedet eszem meg belőle” – mondta.

Az Édes november, Az olasz meló és a Kőkemény Minnesota sztárja azt is elárulta, hogy ha akarná, akkor sem tudná sokáig betartani a szigorú diétákat. „A dél-afrikaiak imádnak enni – mondta, majd hozzátette – imádom a sajtot, a vörös húsokat, a pizzát és a sült krumplit, de ma már inkább egyensúlyra törekszem a finom és a testemnek hasznos ételek közt.”

Annak ellenére, hogy rendszerint nem von meg magától semmit, Charlize a finomított lisztből készült élelmiszereket inkább kerüli. „Nem eszem fehér kenyeret, fehér rizst és tésztát, illetve megtanultam ezeket egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni. Így nem maradok éhes, és egészségesebben is táplálkozom” – tette hozzá.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X