Főoldal > AKTUÁLIS > Charlize Theron egyszerű ruhában is bombázó

Charlize Theron egyszerű ruhában is bombázó

Charlize Theronfilmoscar-díjpremierszínésznősztár
0

Írta:

A színésznő ebben a szettben tündökölt új filmje premierjén.

Egyszerű, pántos, hófehér ruhát választott új filmje, A Vadász és a Jégkirálynő szingapúri premierjére Charlize Theron, de ennél tökéletesebbet nem is választhatott volna! A vékony pántos, hosszú ruha – amit merészen felskiccelt oldala és néhány, valószínűleg igen drága gyémánt karkötő és –fülbevaló tett izgalmasabbá – ugyanis nemcsak vékony alakját emelte ki, hanem egyben az est igazi királynőjévé is emelte a 40 éves szépséget.

Az Oscar-díjas színésznő egyébként ruhában és ruha nélkül is elképesztően jól néz ki – ezt a februári W magazinban is bizonyította, amiben meztelenül pózolt. Elmondása szerint szuper alakját részben a rengeteg mozgásnak köszönheti, ami gyermekkora óta az élete része.

„Világéletemben imádtam sportolni. Hosszú éveken át balettra jártam, jégkorcsolyáztam, squasholtam, futottam, táncoltam, egyszóval szinte minden sportot kipróbáltam. Hogy mi a titok? Hát, szerintem csak annyi, hogy élvezem a mozgást” – mondta.

Charlize gyakran jár pilates órákra is Los Angeles-ben, amit szívesen egészít ki egy kis túrázással. Ide általában az anyukája is elkíséri, így összekötik a kellemest a hasznossal: a mozgást egy kis családi programmal.

Ami a helyes étkezést illeti, korábban bevallotta: régen nem figyelte, hány étkezést iktat be a napjaiba. Néhány éve viszont ebben is tudatosabbá vált.„Ha többször eszem, kis adagokat, a gyomrom nem tágul ki. Így általában beérem kevesebbel, emellett pedig az anyagcserém is felgyorsul” – magyarázta.

A sztár hozzászoktatta a szervezetét ahhoz, hogy mindig a reggeli legyen a legkiadósabb étkezés számára. Ebédre valami könnyebb ételt eszik, vacsorára pedig csak salátát. Az étkezések közt zöldségekkel, gyümölcsökkel, mandulával vagy dióval hallgattatja el korgó gyomrát, de olykor egy kis gyorséttermi kosztot is engedélyez magának.

„Ha megkívánok egy hamburgert, arra nem mondok nemet, hiszen a szervezetem nem véletlenül kívánja meg a húst. De nem falok be egy egészet, hanem négy részre vágom fel, és csak egy negyedet eszem meg belőle” – mondta.

Az Édes november, Az olasz meló és a Kőkemény Minnesota című filmek sztárja azt is elárulta, hogy ha akarná, akkor sem tudná sokáig betartani a szigorú diétákat. „A dél-afrikaiak imádnak enni – mondta, majd hozzátette – nagyon szeretem a sajtot, a vörös húsokat, a pizzát és a sült krumplit, de ma már inkább egyensúlyra törekszem a finom és a szervezetemnek hasznos ételek közt.”

Annak ellenére, hogy rendszerint nem von meg magától semmit, Charlize tiltólistára tett néhány ételt, így a finomított lisztből készült élelmiszereket is. „Nem eszem fehér kenyeret, fehér rizst és tésztát, illetve megtanultam ezeket egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni. Így nem maradok éhes, és egészségesebben is táplálkozom” – tette hozzá.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X