Főoldal > AKTUÁLIS > Szinte pasivá vált Charlize Theron

Szinte pasivá vált Charlize Theron

diétaedzésfilmfitneszmozgásszépségsztártrend
0

Írta: and

Charlize Theron a szerep kedvéért nőies fürtjeitől is megvált, de régi vágya teljesült ezzel: egy olyan

Charlize Theron a szerep kedvéért nőies fürtjeitől is megvált, de régi vágya teljesült ezzel: egy olyan nő szerepében állhatott a kamerák elé, akitől ő maga is félne.

2015-ben mutatják be a mozikban az eddig sokat halogatott Mad Max-mozi folytatását, melyben a címszerepet Tom Hardy játssza, Imperator Furiosát pedig Charlize Theron alakítja, akit szinte meg sem lehet ismerni új, pár milliméteres tüsi hajával. A Mad Max – Fury Road lesz a negyedik része a mozinak, amivel egykoron Mel Gibson is megalapozta hírnevét.

charlize2.jpg ()A filmet, legalábbis ami a színészekkel felvett jeleneteket illeti, már 2012 decemberében elkezdték forgatni, ezért Theron négy éven belül már másodszor kényszerült a kopaszságra. A filmben koszos lesz és szakadt, de nem bánja, sőt úgy érzi, a csillogást jó néha igazi munkára cserélni.

A modellből lett színésznő igazából balett-táncos szeretett volna lenni, és New Yorkban balettiskolába is járt, de tizenkilenc évesen egy térdsérülés miatt fel kellett adnia ezt az álmát. Ennek ellenére a mozgás az élete részévé vált. A mai napig imád táncolni, de szívesen jógázik vagy elmegy futni. Utóbbi edzésmódra a forgatások miatt is szüksége volt, mert egyáltalán nem mindegy milyen kondícióval áll a kamera elé. Ráadásul a filmet rendező George Miller kevés digitális trükköt ígér, így a színészekre még több feladat hárult.

A színésznő mindenesetre nem unatkozik mostanában. Sean Penn és Theron az év elején vállalták a kapcsolatukat, de már az adoptáláson gondolkoznak. Az sem kizárt, hogy Angelina Jolie babérjaira tör a 38 éves színésznő, és a két éves Jackson fia mellé Afrikából érkezik a kistestvér.

Fotó: Profimedia – Red Dot 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X