Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi mesés alakját a gyönyörű Charlize Theron!

Így őrzi mesés alakját a gyönyörű Charlize Theron!

egészségétrendszépségszínésznőtánc
0

Írta: and

Ha arra kérnénk, mondj egy színésznőt, akivel szívesen testet cserélnél, talán neked is az elsők közt jutna eszedbe Charlize Theron. Ez nem is meglepő, hiszen a dél-afrikai származású, Oscar-díjas színésznő 36 évesen is Hollywood egyik legszexibb és legjobb alakú színésznőjének számít.  A gyönyörű sztárról néhányan azt gondolják, szigorú diétákkal őrzi vékonyságát, ám Charlize szerint erről […]

Ha arra kérnénk, mondj egy színésznőt, akivel szívesen testet cserélnél, talán neked is az elsők közt jutna eszedbe Charlize Theron. Ez nem is meglepő, hiszen a dél-afrikai származású, Oscar-díjas színésznő 36 évesen is Hollywood egyik legszexibb és legjobb alakú színésznőjének számít. 

A gyönyörű sztárról néhányan azt gondolják, szigorú diétákkal őrzi vékonyságát, ám Charlize szerint erről szó sincs: igyekszik egészségesen étkezni, a szénhidrát-bevitelt alacsonyan tartani, illetve inkább napi hat étkezést beiktatni, kisebb adagokkal.

Emellett hisz abban, hogy a reggeli a legfontosabb étkezés, ezért reggelente igyekszik jól lakni, például tojással vagy egy steakkel. Ezen kívül étrendje fontos részét képezik a vitaminok, amit elsősorban nyers gyümölcsökből és zöldségekből nyer. Ezeket nagyon szereti, és elmondása szerint szinte bármennyit fel tudna falni belőlük.

Az Édes november, Az olasz meló és a Kőkemény Minnesota  című filmek sztárja azt is elárulta egy korábbi interjúban, hogy ha akarná sem tudná sokáig betartani a szigorú diétákat. „A dél-afrikaiak imádnak enni – mondta, majd hozzátette – nagyon szeretem a sajtot, a vörös húsokat, a pizzát és a sültkrumplit, de ma már inkább egyensúlyra törekszem a finom és a szervezetemnek hasznos ételek közt.”

Ennek az egyensúlyra törekvésnek a része az is, hogy például a gyorséttermi kosztot sem vonja meg magától, ha megkívánja, viszont nem vesz semmiből egész adagot. „Ahelyett, hogy megfosztanám magam valamitől, például egy hamburgertől, inkább egy negyedet eszem. Így nem viszek be annyi kalóriát, mintha egy egészet felfaltam volna, mégis elégedett leszek” – árulta el A rém című moziért Oscar-díjat nyert szépség.

Egy külföldi weboldal értesülései szerint egy-egy jelentős filmszerepre való felkészülés során Charlize korábban nem fogyasztott alkoholt, keményítőt, illetve nem vacsorázott, így akár 6,5 kilót is le tudott adni egy hónapban. A színésznőnek így alig volt energiája, amit ő maga is beismert. Másrészt pedig a vacsora kihagyását a szervezet már táplálék-megvonásként érzékelheti, ennek következtében pedig sokkal többet fog raktározni, ha újra tápanyagokhoz jut.

Ami pedig a mozgást illeti, a színésznő már kiskorában megszerette a táncot, hiszen balettozni járt, ebből adódóan pedig a szorgalom és fegyelmezettség is hamar ismerős fogalmakká váltak számára.

Charlize a mai napig imád táncolni, emellett szívesen jógázik vagy fut. Utóbbi edzésmódra, ha csak teheti, a természetben kerít sort, hiszen kellemes környezetben ő sem kényszernek érzi az edzést, sokkal inkább szórakoztató – olykor társas – tevékenységnek. „Imádok a szabadban mozogni, a kedvenc mozgásformáim a kerékpározás, a kajak, illetve nagyon szeretek sétálni is” – mondta egy külföldi magazinnak Charlize Theron.

Fotó: Profimedia.hu

Sport vagy sör? Jöhet mindkettő!

5 megdöbbentő tévhit a dezodorokról

Öveket becsatolni, irány a tenger!

Így győzd le az allergiát!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X