Főoldal > AKTUÁLIS > Plusz 15 kiló: újabb képek a teltebb Charlize Theronról

Plusz 15 kiló: újabb képek a teltebb Charlize Theronról

Charlize Theronfilmfogyáshízásoscar-díjszínésznő
0

Írta:

A színésznő 15 kilót szedett fel legújabb filmje kedvéért.

Korábban mi is írtunk arról, hogy Charlize Theron jó pár kilót felszedett legújabb filmje, a Tully forgatására, és megmutattuk nektek azokat a képeket is, amik a felvételek során készültek a 41 éves dél-afrikai színésznőről. Charlize persze a pluszkilókkal is fantasztikusan néz ki, ducinak még a legnagyobb rosszindulattal sem nevezhető, és így manapság is nőiesen öltözködik.

Legutóbb november végén, a kaliforniai Studio City-ben kapták lencsevégre, amikor épp egy találkozóra sietett: a szép időben egy vékony kék ruhát és fehér tornacipőt viselt, méretes táskájából pedig arra következtetünk, hogy valószínűleg sok mindent vitt magával – talán egész nap csak ügyeket intézett.

A 40 éves hírességnek – aki korábban a sorozatgyilkos Aileen Wuornos hiteles megformálása miatt is felszedett pár kilót – nem mehetett valami könnyen a hízás, mert elmondása szerint igazi örökmozgó: gyermekkora óta sportol valamit. „Világéletemben imádtam mozogni. Hosszú éveken át balettra jártam, jégkorcsolyáztam, squasholtam, futottam, táncoltam, egyszóval szinte minden sportot kipróbáltam. Hogy mi a titok? Hát, szerintem csak annyi, hogy élvezem a mozgást” – mondta.

Charlize gyakran jár pilates órákra is Los Angeles-ben, amit szívesen egészít ki egy kis túrázással. Ide általában az anyukája is elkíséri, így összekötik a kellemest a hasznossal: a mozgást egy kis családi programmal.

Ami a helyes étkezést illeti, korábban bevallotta: régen nem figyelte, hány étkezést iktat be a napjaiba. Néhány éve viszont ebben is tudatosabbá vált.„Ha többször eszem, kis adagokat, a gyomrom nem tágul ki. Így általában beérem kevesebbel, emellett pedig az anyagcserém is felgyorsul” – magyarázta.

A sztár hozzászoktatta a szervezetét ahhoz, hogy mindig a reggeli legyen a legkiadósabb étkezés számára. Ebédre valami könnyebb ételt eszik, vacsorára pedig csak salátát. Az étkezések közt zöldségekkel, gyümölcsökkel, mandulával vagy dióval hallgattatja el korgó gyomrát, de olykor egy kis gyorséttermi kosztot is engedélyez magának.

„Ha megkívánok egy hamburgert, arra nem mondok nemet, hiszen a szervezetem nem véletlenül kívánja meg a húst. De nem falok be egy egészet, hanem négy részre vágom fel, és csak egy negyedet eszem meg belőle” – mondta. Az azért valószínű, hogy a Tully-ra való felkészülés során nem negyedelt, inkább benyomta az egész hambit.

Az Édes november, Az olasz meló és a Kőkemény Minnesota című filmek sztárja azt is elárulta, hogy ha akarná, akkor sem tudná sokáig betartani a szigorú diétákat. „A dél-afrikaiak imádnak enni – mondta, majd hozzátette – imádom a sajtot, a vörös húsokat, a pizzát és a sült krumplit, de ma már inkább egyensúlyra törekszem a finom és a szervezetemnek hasznos ételek közt.”

Annak ellenére, hogy rendszerint nem von meg magától semmit, Charlize a finomított lisztből készült élelmiszereket inkább kerüli. „Nem eszem fehér kenyeret, fehér rizst és tésztát, illetve megtanultam ezeket egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni. Így nem maradok éhes, és egészségesebben is táplálkozom” – tette hozzá.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X