Főoldal > AKTUÁLIS > Charlize Theron meghízott

Charlize Theron meghízott

Charlize Therondiétafogyáshízásszínésznősztár
0

Írta:

Nem ez az első eset, hogy a színésznő külseje megváltozott.

A hollywoodi színészekről és színésznőkről köztudott, hogy nem sok mindentől riadnak vissza: ha egy-egy filmszerepre való felkészülés megköveteli tőlük, akkor akár drasztikusan is megváltoztatják a külsejüket.

Charlize Theron sem kivétel ez alól: a gyönyörű színésznőt anno A rém című film, pontosabban a sorozatgyilkos Aileen Wuornos még hitelesebb megformálása kedvéért elcsúfították, a Mad Max – A harag útja című mozi kedvéért pedig kopaszra nyíratta a haját. És ez még nem is minden.

Legutóbb a Tully című vígjáték forgatásán kapták őt lencsevégre – a rajongók nem kis meglepetésére jó pár pluszkilóval. Charlize a hírek szerint legalább 13, de inkább 15 kilót szedett fel a forgatás előtt – ez a film az anyaságról fog szólni, és a világsztár egy hétköznapi anyukát játszik benne. De számunkra talán még ennél is megdöbbentőbb, hogy ő még így is fantasztikusan néz ki!

A 40 éves hírességnek nem mehetett valami könnyen a hízás, mert elmondása szerint igazi örökmozgó: gyermekkora óta sportol valamit. „Világéletemben imádtam mozogni. Hosszú éveken át balettra jártam, jégkorcsolyáztam, squasholtam, futottam, táncoltam, egyszóval szinte minden sportot kipróbáltam. Hogy mi a titok? Hát, szerintem csak annyi, hogy élvezem a mozgást” – mondta.

Charlize gyakran jár pilates órákra is Los Angeles-ben, amit szívesen egészít ki egy kis túrázással. Ide általában az anyukája is elkíséri, így összekötik a kellemest a hasznossal: a mozgást egy kis családi programmal.

Ami a helyes étkezést illeti, korábban bevallotta: régen nem figyelte, hány étkezést iktat be a napjaiba. Néhány éve viszont ebben is tudatosabbá vált.„Ha többször eszem, kis adagokat, a gyomrom nem tágul ki. Így általában beérem kevesebbel, emellett pedig az anyagcserém is felgyorsul” – magyarázta.

A sztár hozzászoktatta a szervezetét ahhoz, hogy mindig a reggeli legyen a legkiadósabb étkezés számára. Ebédre valami könnyebb ételt eszik, vacsorára pedig csak salátát. Az étkezések közt zöldségekkel, gyümölcsökkel, mandulával vagy dióval hallgattatja el korgó gyomrát, de olykor egy kis gyorséttermi kosztot is engedélyez magának.

„Ha megkívánok egy hamburgert, arra nem mondok nemet, hiszen a szervezetem nem véletlenül kívánja meg a húst. De nem falok be egy egészet, hanem négy részre vágom fel, és csak egy negyedet eszem meg belőle” – mondta. Az azért valószínű, hogy a Tully-ra való felkészülés során nem negyedelt, inkább benyomta az egész hambit.

Az Édes november, Az olasz meló és a Kőkemény Minnesota című filmek sztárja azt is elárulta, hogy ha akarná, akkor sem tudná sokáig betartani a szigorú diétákat. „A dél-afrikaiak imádnak enni – mondta, majd hozzátette – imádom a sajtot, a vörös húsokat, a pizzát és a sült krumplit, de ma már inkább egyensúlyra törekszem a finom és a szervezetemnek hasznos ételek közt.”

Annak ellenére, hogy rendszerint nem von meg magától semmit, Charlize a finomított lisztből készült élelmiszereket inkább kerüli. „Nem eszem fehér kenyeret, fehér rizst és tésztát, illetve megtanultam ezeket egészségesebb alternatívákkal helyettesíteni. Így nem maradok éhes, és egészségesebben is táplálkozom” – tette hozzá.

Fotó: Celebslam.celebuzz


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X