Főoldal > AKTUÁLIS > Jessica Biel fehér ceruzaszoknyájánál dögösebbet ma aligha látsz

Jessica Biel fehér ceruzaszoknyájánál dögösebbet ma aligha látsz

Jessica BielJustin Timberlakeszépségszínésznősztár
0

Írta:

A 35 éves színésznő szettje kicsit üzletasszonyos, mégis szuperszexi!

Szinte bármelyik csinos lány lehet szexi egy olyan szerelésben, ami kicsit többet mutat, na de egy komolyabb, üzletasszonyosabb szettben?! Jessica Bielnek ez is sikerült: legutóbb akkor kapták őt lencsevégre, amikor egyik nap távozott saját gyerekbarát étterméből, az Au Fudge-ból.

A 35 éves színésznő fekete felsőt és egy testhez simuló, fehér ceruzaszoknyát viselt – ezzel nemcsak hogy elképesztően dögös volt, hanem gyakorlatilag egyetlen szettel adott stílusleckét azoknak is, akik képesek még a legkomolyabb üzleti megbeszélésre is farmerban, rágózva beülni.

Persze ahhoz, hogy ez a fehér ceruzaszoknya ilyen tökéletesen álljon rajta, Jessicának tennie is kell. Egészségesen él és sokat sportol, de ez nem egyfajta feladat számára, amit ki kell pipálnia minden nap a teendői közt, hanem sokkal inkább életforma. Korábban azt nyilatkozta: el sem tudja képzelni az életét sport nélkül.

„De persze vannak lustább napjaim, amikor aztán különösen fontos, hogy motivált maradjak, ezért megvannak a magam kis trükkjei. Nagyon szeretem például váltogatni a mozgásformákat, illetve a kinti sportokat és az edzőtermi gyakorlatokat. Így garantáltan nem fogom elunni a mozgást” – nyilatkozta korábban.

Justin Timberlake feleségének kedvenc mozgásformáit nehéz lenne felsorolni, mert szinte bárhol és bármikor sportol, ha kedve tartja. Imádja a vizet, a vízi sportokat és a tengerparton végezhető mozgásformákat, de szívesen megy túrázni vagy edzőterembe is.

A konditeremben az egész testét átmozgatja, amihez egyik kedvenc eszköze a medicinlabda. „Amíg nem használtam, nem gondoltam volna, hogy ennyi izmot átmozgathatok ezzel” – árulta el korábban. Most viszont valószínűleg kíméletesebb mozgásformákra vált, mint például a Pilates és a jóga, amiket szintén nagyon szeret.

Várandóssága alatt is végig mozgott, de mindig figyelt a teste igényeire. A szülés után hagyott néhány hetet magának, amikor csak a babával foglalkozott, majd felkereste személyi edzőjét, Jason Walsh-t, akivel heti 2-3 alkalommal találkozott.

Walsh elmondása szerint Jessicának a kíméletes, csúszó mozgást igénylő VersaClimber vált be, amivel rövid (alig több mint félórás) edzésekkel hozta magát újra formába. „Olyan mozgást végezhetsz a VersaClimberen, ami természetesen jön, hiszen bennünk van” – magyarázta a tréner. Az eredmény pedig szerinte is magáért beszél, hiszen az immár 20 hónapos Silas Randell anyukája hetek alatt lendült újra csúcsformába.

Ami pedig a táplálkozást illeti, Jessica aktív életmódja és szerencsés alkata miatt szinte bármit megehetne, mégis komoly elvei vannak. „Bio ételeket eszem, a finomított élelmiszereket kerülöm. Kedvenc nasijaim a dió és a mogyorófélék, mert ezek nemcsak finomak, hanem nagyon egészségesek is” – mondta.

A színésznőről sokan azt gondolják, hogy egy percre sem tud elszakadni az edzésektől és az egészséges étrendtől, de ő korábban ennek épp az ellenkezőjét hangsúlyozta. „Minden héten beiktatok egy-egy pihenőnapot, amikor azt eszem, amit csak megkívánok, és ha kedvem tartja, egész nap csak heverészek vagy masszázsra megyek. Szerintem mindenkinek jár egy kis kikapcsolódás” – árulta el.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X