Főoldal > AKTUÁLIS > Úgy tűnik, Shannen Doherty meggyógyul

Úgy tűnik, Shannen Doherty meggyógyul

betegséggyógyuláshajmellrákShannen Dohertyszerelemszínésznősztár
0

Írta:

Ez a fotó már a gyógyulást jelenti a színésznő és családja számára.

Hosszú és embert próbálóan kemény időszak ért véget Shannen Doherty számára néhány napja, amikor Instagramon tudatta a világgal a hírt: kemoterápiás kezelése sikeres volt. A színésznő azt írta, a diagnózis megnyugtató, és nagyon megkönnyebbült, de persze azzal is tisztában van, hogy a következő öt évben még bármi történhet.

„Mindenképpen könnyebb szívvel várok. Ugyanakkor döntéseket kell hoznom. Rekonstrukciós műtétek várnak, több beavatkozás. Továbbá döntenem kell, hogy a következő öt évben minden nap beveszem-e azt a bizonyos pirulát, ami további problémákat és mellékhatásokat okozhat” – írta. Majd hozzátette: természetesen tudja, mennyire örülhet a gyógyulásnak, és nagyon boldog – megpróbál egyszerűen csak lélegezni (a nagy izgalomban ez sosem könnyű).

Shannen Doherty 2015 februárjában jelentette be, hogy mellrákkal küzd, majd voltak könnyebbnek és borzalmasan nehéznek tűnő időszakai, de ő úgy tűnik, eldöntötte, hogy meg akar gyógyulni – és ehhez rengeteg erőt adtak neki követői Instagramon, ahol a Beverly Hills 90210 színésznője dokumentálta küzdelmes utazását.

A kezelésekről is posztolt, végig erősnek mutatva magát. Shannen a legtöbb képén mosolyogni próbált, és azt láttuk rajta, hogy ő töretlenül hisz a gyógyulásban. A kemoterápia alatt is járt edzeni, igyekezett fittségét megőrizni, habár ilyenkor ez sem könnyű. Nemrég pedig arról is posztolt képeket, hogy újra nőni kezdett a haja – ez hamarosan olyan dús és fekete lesz, amilyenre még a betegsége előttről emlékszünk.

A színésznő tavaly nyáron tudatta a világgal, hogy a kezelések hatására hullani kezdett a haja, ezért le kell borotválnia. Ezt július 20-án meg is osztotta a világgal: Instagram oldalán tett ki fekete-fehér képeket, amiken dokumentálta a hajvágást. A fotókon anyukája, Rosa, valamint modell barátnője, Anne Kortright-Shilstat is látható. Utóbbi borotválta le Shannen haját, majd amikor végeztek, mindkét nő posztolt egy közös képet.

„@theshando nem is lehetnék ma büszkébb rád” – írta akkor Kortright-Shilstat. Majd hozzátette – „Az erőd és bátorságod nagyon inspiráló, és én nagyon szerencsés vagyok, hogy vagy nekem. Köszönöm, hogy ma, egy ilyen fontos lépés megtételénél vakon bíztál bennem. Örökké itt leszek neked, történjék bármi. #f–kcancer” – írta a modell.

Bár korábban aggódott, hogy mi lesz a melleivel, a színésznő abban is biztos lehet, hogy házasságát nem befolyásolja majd a külseje. Shannen hat éve ment feleségül Kurt Iswarienko fotóshoz, aki korábban már beszélt arról, hogy a színésznő betegsége megerősítette a házasságukat, közelebb hozta őket egymáshoz, és most igazi boldogságban tudnak megélni minden egyes együtt töltött percet. Most pedig, hogy a sztár sikeresen túl van a kemón, a boldogságuk még felhőtlenebb lehet. Mi drukkolunk, hogy ez így legyen, még nagyon-nagyon sokáig!

Fotó: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X