Főoldal > AKTUÁLIS > Doutzen Kroes feneket villantott

Doutzen Kroes feneket villantott

alakDoutzen Kroesfenékmodellruhaszupermodelltestvillantás
0

Írta:

A rövid ruháknak megvan az a tulajdonságuk, hogy könnyen fellibbennek…

Doutzen Kroes-t rendesen megtréfálta a szél Cannes-ban: a 32 éves modell egyik nap egy rövid ruhában indult útnak a filmfesztivál városában, és nem számolt azzal, hogy aznap bizony elég erős volt a szél.

A dolog végét kitalálhatod: jött egy fuvallat, ami belekapott ruhájának szoknyarészébe, és fellibbentette – a lesifotósok felvételeinek köszönhetően pedig az egész világ láthatta alatta Doutzen fenekét. Amit a rajongók szerint vétek is rejtegetni, annyira szép formás.

A gyönyörű modell sokat is tesz feneke, na meg vékony, de nőies alakja megőrzéséért. Korábban elmondta, hogy szerinte a nők egy része inkább távol marad a súlyzóktól – mind az edzőteremben, mind pedig az otthonában, hiszen attól félnek, hogy nem fogyni, hanem inkább izmosodni fognak.

„Pedig a legtöbb személyi edző kis súlyfelesleg ledolgozására kifejezetten javasolja a súlyzós gyakorlatokat. Mert ha valakin kicsit több izom van, hatékonyabban égetheti a kalóriákat, ezen kívül pedig erősebbnek és magabiztosabbnak is érzi majd magát” – nyilatkozta korábban.

A L’Oreal, a Gucci, a Dolce&Gabbana vagy a Tommy Hilfiger reklámkampányaiból és a Victoria’s Secret divatbemutatóiról is ismert modell azt is elmondta, hogy az étkezéseket tekintve is megtalálta a hozzá legjobban passzoló étrendet.

„Az évek során arra kellett rájönnöm, hogy semmit sem tudok megtagadni magamtól, és ennek szerintem nem is volna értelme. Szeretem élvezni az életet. Olyan lány vagyok, aki szinte bármit megeszik, amit megkíván, de nem feledkezem el a mértéktartásról” – mesélte.

A szépség szerint tehát a mértékletesség a legfontosabb, illetve az, hogy soha ne éhezzen meg. „Ezért eszem minden nap többször, kis adag egészséges ételeket, például sok zöldséget, gyümölcsöt, zsír nélkül készült levest és salátát. De senki ne higgye, hogy a kedvenceimre, a sajtokra, az étcsokira és a friss kenyérre folyton nemet mondok” – tette hozzá nevetve.

Ha első pillantásra ezt nehezen hisszük is el neki, a kétgyerekese anyuka ragaszkodik ahhoz, hogy ez így igaz – szerint szinte bármi beleférhet az egészséges étrendbe, ha átgondoltan, és persze mértékletesen fogyasztunk belőle.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X