Főoldal > EGÉSZSÉG > A szupermodellek is esznek tortát!

A szupermodellek is esznek tortát!

Doutzen KroesLorealmodellszupermodelltorta
0

Írta:

Még hogy a szupermodellek nem esznek édességet! Doutzen Kroes és modell kolléganői alaposan rácáfolnak erre.

Akár hiszed, akár nem, a 31 éves Doutzen Kroes már 10 éve dolgozik a L’Oreal szépségnagyköveteként. A márka pedig szereti az ilyen sikeres együttműködéseket, és persze Doutzent is, ezért hát a L’Oreal Paris Blue Obsession Partiján egy csodás tortával köszöntötték a híres modellt, aminek minden szintjén rúzsok álltak, tetején pedig egy 10-es szám díszelgett.

Doutzen az Instagramon árulta el követőinek, mennyire meglepődött, amikor meglátta a tortát – a L’Orealnál remek munkát végezhettek, ha senkitől sem jutott vissza a modellhez, mire készülnek a partin, ahol egyébként többek közt Karlie Kloss, Lara Stone és Natasha Poly is ott volt, és mindenki mosolyogva fotózkodott az ünnepelttel.

Ami pedig a tortát illeti, Doutzennek és modell kolléganőinek sincs oka arra, hogy visszautasítsanak néhány kényeztető falatkát, ugyanis mindannyian bomba formában vannak. Doutzen szemmel láthatóan elég sokat tesz fittségéért: alakjának – például hosszú végtagjainak – nőies vékonyságát kardio-edzéssel és súlyzós gyakorlatokkal is elérheti, emellett rendszeresen végez hasizom-erősítő gyakorlatokat is.

Doutzen szerint a nők egy része inkább távol marad a súlyzóktól – mind az edzőteremben, mind pedig az otthonában, hiszen attól félnek, hogy nem fogyni, hanem inkább izmosodni fognak.

„Pedig a legtöbb személyi edző kis súlyfelesleg ledolgozására kifejezetten javasolja a súlyzós gyakorlatokat. Mert ha valakin kicsit több izom van, hatékonyabban égetheti a kalóriákat, ezen kívül pedig erősebbnek és magabiztosabbnak is érzi majd magát” – nyilatkozta korábban.

A L’Oreal, a Gucci, a Dolce&Gabbana vagy a Tommy Hilfiger reklámkampányaiból és a Victoria’s Secret divatbemutatóiról is ismert modell azt is elmondta, hogy az étkezéseket tekintve is megtalálta a hozzá legjobban passzoló étrendet.

„Az évek során arra kellett rájönnöm, hogy semmit sem tudok megtagadni magamtól, és ennek szerintem nem is volna értelme. Szeretem élvezni az életet. Olyan lány vagyok, aki szinte bármit megeszik, amit megkíván, de nem feledkezem el a mértéktartásról” – mesélte egy régebbi interjúban.

A szépség szerint tehát a mértékletesség a legfontosabb, illetve az, hogy soha ne éhezzen meg. „Ezért eszem minden nap többször, kis adag egészséges ételeket, például sok zöldséget, gyümölcsöt, zsír nélkül készült levest és salátát. De senki ne higgye, hogy a kedvenceimre, a sajtokra, az étcsokira és a friss kenyérre folyton nemet mondok” – tette hozzá nevetve.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X