Főoldal > AKTUÁLIS > A híres modell lenne Brad Pitt új barátnője?

A híres modell lenne Brad Pitt új barátnője?

Brad PittElle MacPhersonkapcsolatmodellrandiszerelemszínészszupermodellválás
0

Írta:

Elle MacPherson tényleg összejött Brad Pittel? A híres modell csak nemrég költözött el a férjétől.

Nemrég több helyen is azt olvastuk, hogy bennfentesek szerint nem véletlenül költözött el férjétől Elle MacPherson, ugyanis állítólag Brad Pittel randizik. Voltak, akik látták is őket Los Angelesben, egy „bensőséges randevún”, ahol remekül érezték magukat együtt, és egyfolytában flörtöltek a másikkal.

Pitt szóvivői tagadták a dolgot, mondván, hogy a híres színész nincs is az Egyesült Államokban, de persze az is lehet, hogy a dolog korábban történt – ha megtörtént –, ezt nyilván nem is fogjuk megtudni.

De az biztos, hogy Brad Pitt kezdi egyre jobban érezni magát hölgyek társaságában: a hétvégén a Glastonbury fesztiválon járt, ahol Sienna Millerrel töltötte ideje egy részét, de lefotózták Tilda Swintonnal is. Ez persze nem jelenti azt, hogy csajozik, de szerintünk már mind testileg, mind lelkileg jobban van azt követően, hogy Angelina Jolie-val véget ért a házassága.

Hát, mi a fent említett csinos hölgyek közül Brad Pitt helyében Elle MacPhersont hívnánk el legszívesebben randira – mert gyönyörű, mosolygós és remekül tartja magát. Első alapszabálya ráadásul nem más, mint hogy fittsége megőrzésének nem kell kínszenvedésnek lennie.

„Át kell állítanod a gondolkodásod, tehát a szenvedés helyett inkább tudatosítsd magadban, hogy a sport azért van, hogy kiadd a plusz energiákat, miközben még jól is érzed magad az edzőteremben” – nyilatkozta korábban.

Elle másik titka, hogy nem súlyzókkal vagy a futópadon töltött órákkal karcsúsodik. Edzője, James Duigan ugyanis egy olyan intenzív edzésprogramot dolgozott ki számára, mely szerint már napi 20 perc sportolás is elegendő káprázatos alakja megőrzéséhez. Az edzések során nemcsak kalóriát és zsírt éget, hanem tartásjavító- és izomtömeg növelő gyakorlatokat is végez.

Hogy ez pontosan mit jelent? Guggolást, kitörést, fekvőtámaszozást és kardiózást, illetve egy speciális „lépkedős” gyakorlatot is. Két térdét egy gumiszalaggal aránylag szorosan összeköti, kissé behajlítja térdeit, kezét a csípőjére teszi, így lépked jobbra-balra, ezzel erősítve a combjait. Ha pedig ki kell hagynia az edzést, igyekszik többet mozogni a gyerekeivel, vagy aktívan kikapcsolódni: úszni, szörfözni és teniszezni.

A 183 cm magas sztár a táplálkozásra is ügyel, ami már nemcsak saját maga, hanem két kisfia fejlődése és egészsége miatt is nagyon fontos számára. Igyekszik bio hozzávalókból készült ételeket fogyasztani. Asztalukra sok zöldség, saláta, sovány hús és friss gyümölcs kerül, amitől neki és családjának több energiája lesz, és hirtelen éhségérzetük sem fog támadni.

A szupermodell is egyetért azzal, hogy sokan azzal követik el a legnagyobb hibát, ha azonnali eredményeket várnak az életmódváltással, holott néhány hét egészséges étkezés vagy 3-4 mozgással töltött óra után még legfeljebb átmeneti sikereket érhetünk el. Ezért neked is azt tanácsolja, hogy légy türelmes magadhoz, és törekedj odafigyelésre, valamint egyensúlyra életed minden területén, és akkor az eredmények sem maradnak el.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X