Főoldal > AKTUÁLIS > Brad Pitt lehangolt és nagyon sovány

Brad Pitt lehangolt és nagyon sovány

angelina jolieBrad Pittfogyásszakításszerelemszínészsztárválás
0

Írta:

Egy művészeti projekten dolgozik, de talán inkább csak egyedül akar lenni.

Nem könnyű valakivel több mint 10 év után szakítani, főleg nem úgy, hogy a dolgot még durva jogi csatározás is követi. Egy ilyen helyzeten kell most úrrá lennie Brad Pittnek is, és láthatóan nem megy neki könnyen – az 53 éves színészt a napokban fotózták le egy Los Angeles-i művészeti stúdiónál, és hát most nem néz ki túl jól.

Brad sokkal öregebbnek, lehangoltabbnak és soványabbnak tűnik, mint eddig – nagyon megviseli a kialakult helyzet. A DailyMail azt írja, az utóbbi időben napi 15 órát dolgozik egy művészeti projekten – konkrétan egy szobron, miközben szomorú dalokat hallgat. A stúdió egy barátjáé, egy másik ismerőse szerint meg így kapcsolja ki a problémákat, és csak az alkotásra fókuszál… de szerintünk az is fontos számára, hogy ott el tud rejtőzni, és mindenki békén hagyja.

„Gyakran egész éjjel a műalkotásán dolgozik, és érzelmes dalokat hallgat. Mindenki tudja, hogy ez összefügg azzal, amin most keresztülmegy, de senki sem szól semmit. Csendes fickó és nagyon szerény, emellett gyorsan tanul” – mondta egy névtelenül nyilatkozó ismerős, aki szerint Brad azért bújik el a világ elől, mert így konstruktívabban tudja feldolgozni a történteket, mintha partizni járna.

A színészről azt is megtudtuk, hogy szinte az összes káros szenvedélyéről lemondott az utóbbi hónapokban, egy dolgot azonban még nem tudott letenni: az elektromos cigit. De mi azért nem vagyunk olyan biztosak abban, hogy egy ilyen nehéz időszakban valaki képes minden káros szenvedélyét kiiktatni – szerintünk elképzelhető, hogy a színész dohányzik is, mivel a stúdió környékén többen láttak a nyitott ablakokon füstöt kiszivárogni.

Brad Pitt egyébként igazi kaméleon, akinek – amint egy kicsit összeszedi magát, és mondjuk kap egy új szerepet – valószínűleg nem esik majd nehezére, hogy a szomorú művészből valaki mássá lényegüljön át. A világsztár korábban is gyakran változtatott egy-egy filmszerep kedvéért a külsején. A Trója című mozira csaknem 10 kilónyi izmot épített magára, amit kimerítő súlyzózással ért el.

Ha viszont most ránézünk, akkor nem ez jut eszünkbe, vagy az, hogy a People magazin kétszer is – 1994-ben és 2000-ben – a világ legszexibb pasijává választotta, hanem csak arra tudunk gondolni, milyen szomorú, hogy ez a pasi most csak árnyéka egykori önmagának. Reméljük, hogy mire elkészül a szobra, addigra lelkileg is helyrerázódik. Mi nagyon drukkolunk neki!

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X