Főoldal > EGÉSZSÉG > Hihetetlen! Tényleg vége Angelina Jolie és Brad Pitt szerelmének?

Hihetetlen! Tényleg vége Angelina Jolie és Brad Pitt szerelmének?

angelina jolieBrad Pittbulvár
0

Írta:

Szex: Házasságuk első éveiben a szex fantasztikus volt a pár tagjai között. Most azonban úgy tűnik, hogy meglehetősen szélcsend uralkodik ezen a területen. Mióta Bradnek Angelina Jolie a felesége, a sármos színésznek állítólag már több szerelmi ügye is volt. Veszekedés Angelina szinte mindig hirtelen haragra gerjed és gyakran indulatosan viselkedik – főleg ami a politikát és a gyermeknevelés […]

Szex:

Házasságuk első éveiben a szex fantasztikus volt a pár tagjai között. Most azonban úgy tűnik, hogy meglehetősen szélcsend uralkodik ezen a területen. Mióta Bradnek Angelina Jolie a felesége, a sármos színésznek állítólag már több szerelmi ügye is volt.

Veszekedés

Angelina szinte mindig hirtelen haragra gerjed és gyakran indulatosan viselkedik – főleg ami a politikát és a gyermeknevelés illeti.

Kábítószer

Brad Pitt - a bennfentesek szerint –  szinte minden nap marihuánás cigarettát szív, amit felesége, Angelina rendkívül visszataszítónak tart.

Gyerekek

Angelina Jolie úgy viselkedik, mint egy példamutató anyuka, de a valóságban többször is előfordul, hogy a pár hetekig nem látja a gyerekeket. Bradet zavarja felesége beteges ellenőrizgetése is. 

A kérdés, hogy a pár tagjai ellenek ellenére meddig maradnak még együtt? 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X