Főoldal > AKTUÁLIS > Oltári nagy buli volt Jennifer Aniston 50. születésnapja

Oltári nagy buli volt Jennifer Aniston 50. születésnapja

Brad PittJennifer Anistonkülföldi sztárszínésznősztárszületésnap
0

Írta:

Vajon Brad Pitt betartotta a szavát, és tényleg ott volt?

Azt sejtettük, hogy legalább részben igazak a korábban megjelent hírek, és Jennifer Aniston 50. szülinapi bulija elképesztően hiperszuper lesz. Az számunkra is teljesen hihetetlen, hogy február 11-én 50 éves lett, de gyorsan lépjünk is tovább.

Szóval a Jóbarátok című sorozat és megannyi hollywoodi szuperprodukció színésznője nemcsak hogy legjobb barátaival ünnepelte ezt a szép kerek szülinapot – eljött többek közt Reese Witherspoon, a Clooney házaspár, és természetesen egyik legjobb barátnője, Courteney Cox is -, hanem még volt férje, Brad Pitt is tartotta a szavát, és benézett a bulira. A TMZ-nek egy fotója is van Aniston volt férjéről, amint belép a buli helyszínéül szolgáló Sunset Tower hotelbe. Igaz, csak a színész tarkója látszik, de biztosra vehető, hogy Brad Pitt az – írja a TMZ-re hivatkozva a Velvet.

Jennifer Aniston azt kérte, senki ne posztoljon képeket az eseményről, azonban Kate Hudson feltehetően engedélyt kapott erre az Instagram posztra. “Szeretem ezeket a hölgyeket. Ezt a szépséget ünnepeltük múlt éjjel. Boldog szülinapot JA! Mindannyian úúúúúgy szeretünk!” – írta megjegyzésként a szőkeség, aki az ünnepelt mellett Gwyneth Paltrow-t is “elcsábította” egy közös sztárfotóra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Love these ladies 💕Celebrated this beauty last night ✨Happy Bday JA! We all love you sooo!

Kate Hudson (@katehudson) által megosztott bejegyzés, Febr 10., 2019, időpont: 10:32 (PST időzóna szerint)

Hogy az álom szülinapi buli mennyibe került, azt egyelőre megtippelni sincs bátorságunk, de miután Jen most egyedül van, és meg is teheti, hogy annyit költ magára, amennyit jónak lát… szerintünk miért is ne rúghatna ki a hámból?!

A pénz egyébként sem számít neki, ha testi-lelki egészsége és jóléte van terítéken: egy brit lap értesülései szerint a hétköznapokon is két séf gondoskodik arról, hogy a legfinomabb, alacsony kalóriatartalmú ételek kerüljenek az asztalára. Ezt állítólag heti 225 ezer forintnak megfelelő dollárjába kerül.

A színésznőről egyébként sokan tudják, hogy nem eszik fehér lisztből készülő ételeket, kerüli a cukrokat, de szereti például a quinoát, a friss salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket, halféléket és a halolajat.

Ami pedig a mozgást illeti, Jen nemrég teljesen beleszeretett a bokszba, ezen kívül szereti a napjait jógával indítani. Nemrég kiderült, hogy ez miért ilyen felszabadító érzés számára: egyik ismerőse elmesélte egy külföldi magazinnak, hogy Jen ledobja a ruháit, mielőtt jógázni kezdene. Ez állítása szerint azért jó, mert meztelenül még egyszerűbb felvennie az egyes jógapózokat, és így a stressztől is könnyebben megszabadul.

Azt nem tudjuk, a világsztár mióta hódol ruha nélkül kedvenc mozgásformájának, de az tény, hogy régóta imád jógázni. Emellett a pilates és a jógalozófia is közel áll a szívéhez – utóbbiban a módszer kitalálója, egyben Jen személyi trénere és barátja, Mandy Ingber oktatja a hírességnek.

„A jógalozófia jót tesz a testemnek és a lelkemnek is, nagyon szeretem. Ezen kívül, ha csak időm engedi, cross trainingezem is, felülésekkel, futással és súlyzós gyakorlatokkal” – sorolta a színésznő, amikor egy interjúban edzésmódszeréről kérdezték.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X