Főoldal > AKTUÁLIS > Így sem gyakran látjuk Angelina Jolie-t

Így sem gyakran látjuk Angelina Jolie-t

angelina joliekülföldi sztármosolyszínésznősztár
0

Írta:

Sokan nem is tudják mire vélni ezt az azonnal szembetűnő változást.

Kemény évek állnak Angelina Jolie mögött, így szerintünk nem is csoda, ha az Oscar-díjas színésznőről nem túl gyakran látunk mosolygós fényképeket (mi nem is emlékszünk, mikor jött velünk szembe a neten utoljára ilyen). Mostanság viszont felszabadultabbnak és boldogabbnak tűnik, mint valaha, és igen: újra mosolyog. Legutóbb  február 16-án szombaton nagyfiával, Paxszal vásárolgatott Hollywoodban – persze a paparazzók lefotózták, ő meg csak mosolygott rájuk. Másnap ugyanez történt, amikor 10 éves lányát, Vivienne-t vitte el shoppingolni (ezt a képet lejjebb láthatod).

Hogy miért van mostanság szemmel láthatóan jobb kedve Angelinának, azt nem tudjuk – talán újra szerelmes? Egy biztos, rajongói szerint ideje, hogy jó dolgok történjenek vele, és az elmúlt évek után nagyon meg is érdemli már a boldogságot.

Válását nemcsak hat gyereke sínylette meg, hanem ez az egész folyamat a híres színésznő alakjára és egészségi állapotára is kihathat a válás. A Vanity Fairnek adott interjújában mesélt talán először részletesebben az elmúlt időszakról – ebből számunkra kiderült, hogy bár igyekszik pozitívan hozzáállni a változásokhoz, de azért megviselték az események.

Azt is elárulta, hogy Bell-féle arcbénulása van. „Nem tudom, hogy ez a menopauza, vagy az elmúlt évem miatt van-e” – mondta, hozzátéve, hogy észrevette: szárazabb a bőre, és több az ősz hajszála is. „Néha a családanyák utolsó helyre sorolják magukat, mindaddig, míg ez az egészségükön is meglátszik” – tette hozzá.

Márpedig a színésznő eddig mindig büszke volt arra, hogy nagyon is törődik az egészségével, mert még sokáig szeretne hat gyereke – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne és Knox mellett lenni.

Ennek ellentmond, hogy látjuk, milyen aggasztóan vékony, és mint azt fentebb is említettük, sokan aggódnak érte. Korábban igyekezett mindenkit megnyugtatni: a vele készült interjúkban folyton hangsúlyozta, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát, csak arról van szó, hogy elég elfoglalt. Olykor annyira belemerül teendőibe, hogy elfelejt enni. Ő is tudja, hogy amit tesz, az nem követendő példa, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.

Őrült diétákról hallani sem akar, ellenkezőleg: olykor még egy kis egészségtelen kaja is belefér – mondjuk egy kis gyorséttermi koszt a gyerekekkel. Kedvenc ételei viszont döntően azért egészségesek: ezek közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék is.

Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége, sőt, ilyen vékonyan talán energiája sem lenne a sportoláshoz. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X