Főoldal > AKTUÁLIS > Angelina Jolie-nak arcbénulása van!

Angelina Jolie-nak arcbénulása van!

angelina joliearcbénulásBrad Pittegészséggyerekszépségszínésznősztárválás
0

Írta:

A színésznő is csak ember, minden bizonnyal az ő egészségére is kihatott a válás.

Vagyis pontosítsunk: nem biztos, hogy a válás hatott ki Angelina Jolie egészségére, de az azért tény, hogy az ilyesmi kevés embert érint pozitívan. A híres színésznő nemrég a Vanity Fairnek adott interjút, amiben az elmúlt időszakról beszélt – ebből számunkra kiderült, hogy bár igyekszik pozitívan hozzáállni a változásokhoz, de azért megviselték az események.

Azt is elárulta, hogy Bell-féle arcbénulása van. „Nem tudom, hogy ez a menopauza, vagy az elmúlt évem miatt van-e” – mondta, hozzátéve, hogy észrevette: szárazabb a bőre, és több az ősz hajszála is. „Néha a családanyák utolsó helyre sorolják magukat, mindaddig, míg ez az egészségükön is meglátszik” – tette hozzá.

Márpedig a színésznő eddig mindig büszke volt arra, hogy nagyon is törődik az egészségével, mert még sokáig szeretne hat gyereke – Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (10), Vivienne és Knox (8 évesek) mellett lenni.

Ennek ellentmond, hogy látjuk, milyen aggasztóan vékony, és bizony sokan aggódnak érte. Korábban igyekezett mindenkit megnyugtatni: a vele készült interjúkban folyton hangsúlyozta, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát, csak arról van szó, hogy elég elfoglalt. Olykor annyira belemerül teendőibe, hogy elfelejt enni. Ez nem túl egészséges, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.

Őrült diétákról hallani sem akar, ellenkezőleg: olykor még egy kis egészségtelen kaja is belefér – mondjuk egy kis gyorséttermi koszt a gyerekekkel. Kedvenc ételei viszont döntően azért egészségesek: ezek közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék is.

Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége, sőt, ilyen vékonyan talán energiája sem lenne a sportoláshoz. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.

Angelina a zuhany alatt sír

A Vanity Fairnek adott interjújában azt is elmondta, hogy persze, nála is vannak nehezebb napok. Viszont ennek ellenére sem akarja, hogy a gyerekei miatta aggódjanak. Ő úgy nőtt fel, hogy szinte mindig aggódnia kellett anyukája miatt, és ő nem akarja, hogy fiai és lányai így lássák. Számára az a lényeg, hogy a gyerkőcök azt lássák rajta, hogy minden rendben lesz.

Fotó: US Magazine


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X