Főoldal > AKTUÁLIS > Angelina Jolie alaktalan fekete ruhában lépett utcára

Angelina Jolie alaktalan fekete ruhában lépett utcára

alakangelina joliefogyásruhaszínésznősztártest
0

Írta:

A színésznő vékony alakját elnyelte ez a nagy fekete ruha.

Kis fekete ruháról gyakran hallunk, de Angelina Jolie miatt most akár a „nagy fekete ruha” fogalmát is bevezethetnénk a divatba – erre a bő szerelésre gondolunk, amiben néhány napja Los Felizben fotózták le a színésznőt, amikor péksüteményeket vásárolt kislányával, Vivienne-el, és ami teljesen elrejtette a vonalait.

A híres színésznő válása előtt is nagyon vékony volt, de sokak szerint még tovább fogyott – ez nem is lenne meglepő, hiszen (míg egyesek stresszhelyzetben felfalják a hűtő tartalmát) olyanok is szép számmal vannak, akik alig tudnak enni, ha valami problémájuk van.

Bradet is soványabban és a megszokottnál sokkal szomorúbban látták többen is az utóbbi időben többször, de a rajongók biztosak abban, hogy Angelinát viseli meg jobban a helyzet – gondoljunk csak bele, a hírek szerint őt csalták meg, és neki kell most hat gyerekkel boldogulnia.

Kemény? Nagyon is – még akkor is, ha sok segítséget kap. Sokan attól tartanak, hogy a színésznő még mindig nincs túl a dolgon, és még tovább fogy, pedig már lassan így sem nagyon tud miből…

Korábban igyekezett mindenkit megnyugtatni: a vele készült interjúkban folyton hangsúlyozta, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát, csak arról van szó, hogy elég elfoglalt. Olykor annyira belemerül teendőibe, hogy elfelejt enni. Ez nem túl egészséges, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.

A hatgyerekes sztáranyuka azt mondja, fontosabb számára az egészsége, mint az, hogy őrült diétákkal próbáljon leadni pár kilót. Kedvenc ételei közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék, de a gyorséttermi kosztot sem veti meg.

Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége, sőt, ilyen vékonyan talán energiája sem lenne a sportoláshoz. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X