Főoldal > AKTUÁLIS > Angelina Jolie meglepő dolgot akar

Angelina Jolie meglepő dolgot akar

angelina jolieBrad Pittcsaládgyerekkülföldi sztársztárválás
0

Írta:

Már Brad Pittel is ezt tervezték, de a hírek szerint egyedül is belevágna.

Angelina Jolie jó néhány gyerkőc – három saját és három örökbe fogadott – után úgy érzi, egy hetediket is szeretne. A híres színésznő egy névtelen bennfentes szerint adoptálna még egy gyereket, méghozzá Szíriából. Erről beszéltek már korábban Brad Pittel is, de végül ezt a tervüket nem valósították meg, sőt, a sztárpár nem is maradt együtt.

Gyerekeik a hírek szerint megsínylik a két éve húzódó válási procedúrát, sőt, azt olvastuk, hogy valószínűleg még évekig terápiára fognak járni. Angelina vajon miért akar ilyen helyzetben még egy gyereket?!

Egyébként nemcsak a gyerekek sínylik meg a válást, hanem ez az egész folyamat a híres színésznő alakjára és egészségi állapotára is kihathat a válás. A Vanity Fairnek adott interjújában mesélt talán először részletesebben az elmúlt időszakról – ebből számunkra kiderült, hogy bár igyekszik pozitívan hozzáállni a változásokhoz, de azért megviselték az események.

Azt is elárulta, hogy Bell-féle arcbénulása van. „Nem tudom, hogy ez a menopauza, vagy az elmúlt évem miatt van-e” – mondta, hozzátéve, hogy észrevette: szárazabb a bőre, és több az ősz hajszála is. „Néha a családanyák utolsó helyre sorolják magukat, mindaddig, míg ez az egészségükön is meglátszik” – tette hozzá.

Márpedig a színésznő eddig mindig büszke volt arra, hogy nagyon is törődik az egészségével, mert még sokáig szeretne hat gyereke – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne és Knox mellett lenni.

Ennek ellentmond, hogy látjuk, milyen aggasztóan vékony, és mint azt fentebb is említettük, sokan aggódnak érte. Korábban igyekezett mindenkit megnyugtatni: a vele készült interjúkban folyton hangsúlyozta, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát, csak arról van szó, hogy elég elfoglalt. Olykor annyira belemerül teendőibe, hogy elfelejt enni. Ő is tudja, hogy amit tesz, az nem követendő példa, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.

Őrült diétákról hallani sem akar, ellenkezőleg: olykor még egy kis egészségtelen kaja is belefér – mondjuk egy kis gyorséttermi koszt a gyerekekkel. Kedvenc ételei viszont döntően azért egészségesek: ezek közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék is.

Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége, sőt, ilyen vékonyan talán energiája sem lenne a sportoláshoz. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X