Főoldal > AKTUÁLIS > Angelina Jolie újra randizik

Angelina Jolie újra randizik

angelina jolieHollywoodkülföldi sztársztárvilágsztár
0

Írta:

Vajon ki lehet a szerencsés?

A Daily Mail az Entertainment Weekly hétfői riportjára hivatkozva azt írja, hogy nagy újság van a sztárvilágban: Angelina Jolie találkozgat valakivel. A 42 éves színésznő egy névtelenségbe burkolózó bennfentes elmondása szerint egy nála idősebbnek látszó, de nagyon jóképű ingatlanügynökkel randizgat. És bár a dolog nem komoly, Angie barátai örülnek neki. Úgy látják, ez a dolog jót tesz a világsztárnak, aki egyébként borzalmasan megsínylette a szakítást Brad Pittel. És ha már Pittet emlegettük, a színész is randizgat, de Angelinához hasonlóan ő sem veri nagydobra, hogy kikkel találkozgat szabadidejében.

A hírek szerint két dolog egészen biztos: egyikük sem hollywoodi hírességekkel képzeli el a következő kapcsolatát, és az is ki van zárva, hogy kibéküljenek.

A különválás mindkettőjüket megviselte – Angelina ismét fogyni kezdett, rajongói pedig aggódtak az egészségéért. A színésznő a Vanity Fairnek adott interjújában mesélt őszintén arról, hogy élte meg az elmúlt időszakot, és mennyire megviselték az események.

Elárulta többek közt, hogy Bell-féle arcbénulása van. „Nem tudom, hogy ez a menopauza, vagy az elmúlt évem miatt van-e” – mondta, hozzátéve, hogy észrevette: szárazabb a bőre, és több az ősz hajszála is. „Néha a családanyák utolsó helyre sorolják magukat, mindaddig, míg ez az egészségükön is meglátszik” – tette hozzá.

Márpedig a színésznő eddig mindig büszke volt arra, hogy nagyon is törődik az egészségével, mert még sokáig szeretne hat gyereke – Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (10), Vivienne és Knox (8 évesek) mellett lenni.

Ennek ellentmond, hogy látjuk, milyen aggasztóan vékony, és mint azt fentebb is említettük, sokan aggódnak érte. Angelina  korábban igyekezett mindenkit megnyugtatni: a vele készült interjúkban folyton hangsúlyozta, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát, csak arról van szó, hogy elég elfoglalt. Olykor annyira belemerül teendőibe, hogy elfelejt enni. Ez nem túl egészséges, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.

Őrült diétákról hallani sem akar, ellenkezőleg: olykor még egy kis egészségtelen kaja is belefér – mondjuk egy kis gyorséttermi koszt a gyerekekkel. Kedvenc ételei viszont döntően azért egészségesek: ezek közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék is.

Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége, sőt, ilyen vékonyan talán energiája sem lenne a sportoláshoz. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X