Főoldal > AKTUÁLIS > Angelina Jolie végre újra jól néz ki

Angelina Jolie végre újra jól néz ki

angelina joliefogyásszínésznősztár
0

Írta:

Rég láttuk ilyen szépnek Angelinát!

A napokban szembe jött velünk a neten néhány fotó Angelina Jolie-ról, amelyeket elnézve meg kell állapítanunk: valóban nehéz éve volt, de nagyon szépen összeszedte magát. A képek egy része egy New York City-ben tartott zenés rendezvényen készült, ahová két gyerkőcét, Maddoxot és Shiloh-t vitte magával, a többi fotó pedig az ENSZ egyik jótékonysági eseményén, ahová hat gyereke közül négyen (Zahara, Pax, Shiloh és Knox) tartottak vele. Vivienne és Maddox csak azért maradtak távol, mert a kislánynak fájt a hasa, és a bátyja úgy döntött, inkább otthon marad vele aznap este.

Hát, egy dolog biztos: a 42 éves színésznő ragyogott a rendezvényen fekete, pánt nélküli estélyijében, amit klasszikus hosszú szárú kesztyűkkel viselt. Rég láttuk őt ennyire szépnek és boldognak, hiszen mint azt fent is említettük, kemény éve volt – a Brad Pittel való gondok, a válás, illetve új élethelyzete pedig egészségi állapotára is kihatott. A Vanity Fairnek adott interjújában mesélt talán először részletesebben az elmúlt időszakról, és utalt arra, hogy megviselték az elmúlt hónapok eseményei.

Arról is őszintén beszélt, hogy Bell-féle arcbénulása van. „Nem tudom, hogy ez a menopauza, vagy az elmúlt évem miatt van-e” – mondta, hozzátéve, hogy észrevette: szárazabb a bőre, és több az ősz hajszála is. „Néha a családanyák utolsó helyre sorolják magukat, mindaddig, míg ez az egészségükön is meglátszik” – tette hozzá.

Márpedig a színésznő eddig mindig büszke volt arra, hogy nagyon is törődik az egészségével, mert még sokáig szeretne hat gyereke – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne és Knox mellett lenni.

Ennek ellentmond, hogy látjuk, milyen aggasztóan vékony, és mint azt fentebb is említettük, sokan aggódnak érte. Korábban igyekezett mindenkit megnyugtatni: a vele készült interjúkban folyton hangsúlyozta, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát, csak arról van szó, hogy elég elfoglalt. Olykor annyira belemerül teendőibe, hogy elfelejt enni. Ez nem túl egészséges, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.

Őrült diétákról hallani sem akar, ellenkezőleg: olykor még egy kis egészségtelen kaja is belefér – mondjuk egy kis gyorséttermi koszt a gyerekekkel. Kedvenc ételei viszont döntően azért egészségesek: ezek közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék is.

Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége, sőt, ilyen vékonyan talán energiája sem lenne a sportoláshoz. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X