Főoldal > AKTUÁLIS > Angelina Jolie cérnavékony

Angelina Jolie cérnavékony

angelina joliebetegségétkezésfogyássoványszínésznősztár
0

Írta:

Nem is értjük, honnan tud már fogyni a csontsovány színésznő?! 

Sokan irigylik, mások viszont inkább sajnálják Angelina Jolie-t, hiszen az utóbbi időben eléggé összejöttek neki a dolgok. Mint azt néhány hete mi is megírtuk, a híres színésznőt Bell-féle arcbénulással diagnosztizálták, emellett arról is őszintén beszélt, hogy észrevette: szárazabb a bőre, és több az ősz hajszála is. „Néha a családanyák utolsó helyre sorolják magukat, mindaddig, míg ez az egészségükön is meglátszik” – tette hozzá.

Márpedig a színésznő eddig mindig büszke volt arra, hogy nagyon is törődik az egészségével, mert még sokáig szeretne hat gyereke – Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (10), Vivienne és Knox (8 évesek) mellett lenni.

Mi ezért is gondoljuk, hogy lassan ideje lenne még jobban odafigyelnie saját magára, na és a táplálkozására is, mert szerintünk legutóbbi fotóit elnézve valami nagyon nincs rendben: a világsztár még tovább fogyott. Talán már nincs is miből, de úgy látjuk, még vékonyabb, mint volt.

A fotókon jól látszik, hogy már tényleg csak csont és bőr az egykor gyönyörű színésznő, amit bő ruhával próbál eltakarni – de ettől még inkább észrevehető, milyen elképesztően sovány.

Korábban igyekezett mindenkit megnyugtatni: a vele készült interjúkban folyton hangsúlyozta, hogy minden rendben van vele, és nem fogyókúrákkal őrzi vékonyságát, csak arról van szó, hogy elég elfoglalt. Olykor annyira belemerül teendőibe, hogy elfelejt enni. Ez nem túl egészséges, de azon van, hogy az egészségére is odafigyeljen.

Őrült diétákról hallani sem akar, ellenkezőleg: olykor még egy kis egészségtelen kaja is belefér – mondjuk egy kis gyorséttermi koszt a gyerekekkel. Kedvenc ételei viszont döntően azért egészségesek: ezek közé tartozik a Cheerios gabonapehely, a zöldségek, saláták és a főzelékfélék is.

Az edzőterembe csak olykor-olykor jut el, de az örökmozgó színésznőnek erre valószínűleg nincs is szüksége, sőt, ilyen vékonyan talán energiája sem lenne a sportoláshoz. Teste átmozgatásáról gyerekei mellett egyébként egy speciális edzőcipő is gondoskodik, ami még jobban megdolgoztatja fenékizmait és combjait, és a kalóriaégetést is segít fokozni – bár erre jelenleg épp semmi szüksége nincs.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X