Főoldal > AKTUÁLIS > Claudia Schiffer szélfútta hajjal is csodálatos

Claudia Schiffer szélfútta hajjal is csodálatos

alakClaudia Schifferfrizurahajszépségszupermodelltest
0

Írta:

Claudia Schiffert megtréfálta a szél, de így is szuperül nézett ki.

Ha eddig nem lettünk volna biztosak abban, hogy Claudia Schiffer a világ egyik legelegánsabb modellje, aki még a váratlan meglepetéseket is legfeljebb csak egy lágy mosollyal fogadja… nos, akkor ezt most már biztosan így gondolnánk.

A 46 éves sztár ugyanis nemrég férjével a londoni Nobu étteremben vacsorázott, és már épp távozóban voltak, amikor egy kis nyári szellő belekapott a hajába. Claudia viszont ahelyett, hogy kényszeresen próbálta volna megőrizni tökéletes frizuráját az odasereglett fotósok előtt, a legjobbat tette, amit ilyenkor lehet: nem csinált semmit. Így a haja összekócolódott ugyan, de ő maga sokkal bájosabbnak és természetesebbnek nézett ki.

Egyébként azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy az egyébként háromgyerekes anyuka mennyire csinos és vékony. Ezt ma már nem diétákkal éri el, mint régen, hanem inkább odafigyeléssel.

Ma már fontosnak tartja, hogy ne vonjon meg magától semmit, tehát ha egy kis csokit kíván, akkor megeszik néhány kockányit. De arra figyel, hogy a kalóriadúsabb finomságokat ne vigye túlzásba, illetve hogy egy-egy nap során összesen 1200 kalória értékben vigyen be tápanyagokat a szervezetébe.

Nagyon fontos, hogy ügyel a rendszeres és egészséges táplálkozásra is: a három főétkezés során sok bio élelmiszer kerül a tányérjára, mert ezekben több a vitamin és a tápanyag, mint a hagyományos ételekben, a vegyszer és káros anyag viszont jóval kevesebb lehet bennük. Erre nemcsak önmaga, hanem három gyermeke miatt is fontos odafigyelnie, hiszen szeretné, ha egész családja sokáig jó egészségben élhetne.

A 46 éves Claudia terhességei után is mindig hamar visszanyerte irigylésre méltó alakját. Ennek szerinte az a titka, hogy a várandósság idején is ügyelt rá, mit és mennyit eszik, valamint még nagy pocakkal is fontosnak tartotta a mozgást: Claudia a Pilates nagy rajongója.

Szupermodell menü Claudia-módra
A háromgyerekes anyukának fontos, hogy tápláló ételeket fogyasszon, amik órákra egyenesbe hozzák az energiaszintjét. Ezért reggelire általában müzlit, friss gyümölcsöt, magvakat és joghurtot fogyaszt – ilyenkor nem is kell szigorúan mértéket tartania, hiszen egy-egy aktív nap során lemozogja a reggel bevitt kalóriákat. Ebédre szívesen eszik miso levest és vegyes salátát, vacsorára pedig csirkés- vagy tonhalsalátát.

Fotó: 123RF

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X