Főoldal > AKTUÁLIS > Hilary Duff cicit villantott

Hilary Duff cicit villantott

Hilary Duffmellsorozatszínésznősztártest
0

Írta:

Merész húzás a 29 éves színésznőtől!

Hilary Duff nagyon bevállalós – a képernyőn legalábbis. Ezt támasztja alá a Younger című sorozat legutóbbi epizódja is, amiről mindjárt elárulunk pár dolgot, de előtte gyorsan figyelmeztetni szeretnénk a SPOILERVESZÉLYRE.

Tovább olvasol? Biztosan? Akkor jönnek a részletek. Szóval a legutóbbi részben a Kelsey Peterst alakító 29 éves színésznő egy idegennel tölti az éjszakát, és cicit is villant. És csak akkor teszi vissza a topjába, amikor barátnője, Liza szól neki, hogy kint van a melle.

Kicsit váratlan alakítás ez attól a lánytól, akit úgy egy évtizede az ügyetlen kis Lizzie McGuire szerepében ismertünk meg, ugye? Hát, Hilary-vel azóta tényleg sok minden történt, és sokat változott ő is, meg a teste is.

De szerintünk semmit sem kell szégyellnie, sőt, nekünk épp attól szimpatikus, hogy úgy tűnik, ő mindig jóban van magával. Nem volt ez másképp 2012-ben sem, amikor a kisfia, Luca születése után még bő fél évvel sem adta le a terhessége alatt felszedett kilókat.

Barátai szerint legalább 10 kilóval mutatott akkor többet alatta a mérleg, mint a baba előtt, de ez a jelek szerint Hilary-t érdekelte a legkevésbé: a róla készült fotók tanúsága szerint ő nagyon boldog és kiegyensúlyozott volt akkoriban is, és az anyaság minden pillanatát hihetetlenül élvezte.

„Nem tartok ott a fogyásban, ahol szeretnék, de nem is akarom elsietni a dolgokat” – nyilatkozta akkoriban a Pletykafészek és az ÖcsiKém színésznője. „Rendszeresen sportolok, és minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a pluszkilókat leadjam, de szeretnék a helyes úton maradni” – tette hozzá, arra utalva, hogy ő bizony nem kér többet a gyorsdiétákból.

Ezekkel korábban meggyűlt a baja: 17 és 19 éves kora között Hilary folyton diétázott, de később rájött, hogy ez nem vezet jóra. „Meguntam, hogy csak grillcsirkén és zöldségeken éljek, ezért ma már mindent eszem, de mértékkel” – mondta egy korábbi nyilatkozatában.

Az ételekhez való hozzáállása sem a terhessége alatt, sem pedig a szülés után nem változott: imádja a finomságokat, és bizony pluszkilók ide vagy oda, szívesen falatozik például kedvenc csokis sütis dobozából.

Azt pedig a Twitterre is kiírta rajongóinak, mennyire odavan a testvére által készített kecskesajtért. „Kedveskedjetek egy kicsit magatoknak, és csináljátok meg ti is MOST” – biztatta követőit, megosztva a számára bevált receptet.

A színész-énekesnőt néhányan persze kritizálják, mert nem hajlandó többé beállni a túl vékony sztárok táborába. A Wellness Cafe csapata viszont örül annak, hogy végre egy hús-vér lány Hollywoodból, akit szemmel láthatóan jobban érdekel a kisfia boldog mosolya és kiegyensúlyozottsága, mint az, hogy hány kilót mutat alatta a mérleg.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X