Főoldal > AKTUÁLIS > Vége a jojó diétáknak: így marad egészséges és karcsú Hilary Duff!

Vége a jojó diétáknak: így marad egészséges és karcsú Hilary Duff!

diétaéletmódétrendfogyókúrajojómozgás
0

Írta: and

Hilary Duff alig tíz évesen kezdte bontogatni szárnyait Hollywood csillogó világában. Ám nemcsak azt kellett megtanulnia, hogyan boldogulhat ebben a közegben, hanem azt is, miként tarthatja formában a testét önsanyargatás nélkül. A 23 éves színész- és énekesnő maga is bevallotta, hogy korábban a jojó diéták rabja volt, a folyton ismétlődő fogyókúrázással viszont nem ért el […]

Hilary Duff alig tíz évesen kezdte bontogatni szárnyait Hollywood csillogó világában. Ám nemcsak azt kellett megtanulnia, hogyan boldogulhat ebben a közegben, hanem azt is, miként tarthatja formában a testét önsanyargatás nélkül.

A 23 éves színész- és énekesnő maga is hilarycikk.jpg ()bevallotta, hogy korábban a jojó diéták rabja volt, a folyton ismétlődő fogyókúrázással viszont nem ért el látványos eredményeket, sőt: sokszor meggyűlt a baja az újra felkúszó kilókkal.

Ez vezetett ahhoz, hogy a fiatal híresség egy idő után folyamatos diétára kényszerítette magát: sokáig csak grillcsirkét és párolt zöldségeket volt hajlandó enni. „17 és 19 éves korom közt nagyon lefogytam” – ismerte el egy korábbi interjújában.

Végül a szerelem hozta meg a nagy váltást az életében, a sportoló Mike Comrie személyében, aki tavaly oltár elé vezette Hilary-t. „Sokat jelent, ha van melletted valaki, aki úgy szeret, ahogy vagy, és vele mindig gyönyörűnek érzed magad” – nyilatkozta a szépség.

Hilary tehát fogyókúrák helyett az egészséges életmódot, a rendszeres étkezést és a sok mozgást választja. Reggelire általában tojásfehérjéből készült Feta sajtos omlettet vagy gabonaféléket fogyaszt 2%-os zsírtartalmú tejjel, vagy abból készült tejeskávéval.  

Ebédre cézársalátát választ alacsony zsírtartalmú dresszinggel, vagy tonhalsalátát balzsamecetes öntettel, vacsoraidőben pedig tonhal, grillezett zöldségek és kuszkusz a menü. A színész- énekesnő emellett a tízórait és az uzsonnát sem hagyja ki: szívesen rágcsál például mogyoróféléket, almát vagy Brie sajtot.

A csinos sztár az egészséges életmód jegyében a rendszeres mozgásról sem feledkezik meg: nagy kedvencei a kardio gyakorlatok, azok közül is az úszás. Emellett erősítő gyakorlatokat is végez, és többek közt Pilatesszel formálja hosszú lábait és fenekét.

Tavaly nyári esküvőjére a sztártréner Harley Pasternak útmutatásainak segítségével készült fel. Hilary minden héten 5 alkalommal edzett – a nagy napra készülve igencsak motiváltan. „Ugrókötelezéssel vagy kocogással kezdtünk, ezután felső- és alsótest-formáló gyakorlatokat végeztünk. Ezt hasizom-erősítés, majd kardio követte” – árulta el Harley Pasternak.

A sztártréner egyébként a színész-énekesnő diétáját is megreformálta: az esküvőre való felkészülés alatt Hilary szinte nem evett mást, mint tojásfehérjéből készült omlettet, salátákat és egyik kedvencét: fekete tőkehalat. A kitartó munka végül meghozta gyümölcsét: Hilary nemcsak boldogan, hanem elképesztően csinosan is állhatott oltár elé szerelmével.

Fotó: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X