Főoldal > AKTUÁLIS > Cindy Crawford lánya szuperdögös

Cindy Crawford lánya szuperdögös

Cindy CrawfordKaia Gerberszépségszupermodell
0

Írta:

Kaia Gerber még erősen kiskorú, de már most igazi bombázó.

Az alma nem esik messze a fájától, tartja a mondás, amit Cindy Crawford gyerekei is megerősítenek: a szupermodell fia, Prestley nagyon jóképű 18 éves srác, aki 16 éves kora óta modellkedik, és „kislánya”, a 15 éves Kaia is joggal vágyik fényes karrierre ugyanebben a hivatásban (mindkettőjükre korán lecsapott a híres IMG modellügynökség – a szerk.).

A „kis” Kaia még alig végezte el az általánost, de már a Marc Jacobs „Daisy” nevű illatának arca, illetve szerepelt a Miu Miu és az Alexander Wang reklámjaiban, nem mellékesen pedig tavaly a legendás Vogue magazin címlapján is szerepelt híres mamájával.

Cindy egyébként korábban azt mondta, nem fogja nekik megtiltani gyerekeinek a modellkedést, de eléggé félti őket ettől a szakmától – különösen a kislányát. „Különösebben tanácsokat sem adok nekik, mert ami nekem működött annak idején, lehet, hogy nekik már nem fog” – mesélte egy korábbi interjúban.

„Ugyanez van a pózolással is: ami nekem jól állt, lehet, hogy nekik nem jönne be. Ezért inkább olyasmiket tanácsoltam nekik, hogy mindig legyenek pontosak és felkészültek, viselkedjenek profik módjára, beszélgessenek az emberekkel, ahelyett, hogy a telefonjukat nyomkodnák. Azt is mondtam nekik, hogy érezzék jól magukat… de mindketten elég okosak, szóval már nem aggódom” – tette hozzá.

Hát, nekünk nagyon úgy tűnik, hogy nem is kell, mert gyerekei erre a hivatásra születtek, és tényleg csak idő kérdése, hogy igazán befussanak. Kaia olyan bájos és magabiztos, bárhol jelenik is meg, mintha a kifutón lenne. Ez akkor is így van, ha csak leugrik valahová összefutni a barátaival.

Nemrég a nyugat-hollywoodi The Nice Guy klubban járt, ahogy a DailyMail aranyosan írja „inkognitóban”, de természetesen nem maradt sokáig titokban, hogy ő is ott tartózkodik. Amikor testőrével a hátsó ajtón át távozott, le is fotózták, a világ pedig azóta is ámul, hogy Kaia Gerber mennyire csinos egy szaggatott farmer rövidgatyában és egy egyszerű, fehér felsőben, szinte smink nélkül.

Amilyen vékony, szerintünk Kaia biztosan odafigyel, mit eszik, bár az ő korában még sok lányról szinte maguktól olvadnak le a kilók, ezért az edzésekre sem kell külön elképesztő energiát fordítaniuk. A fiatal modell egyébként szeret aktívan élni, szívesen bringázik vagy épp mozog a barátnőivel a tengerparton, de semmit sem visz túlzásba. Ez az egyik olyan életmódtipp, amit híres mamája is biztosan a fülébe súg néha. A mama másik tanácsa pedig a szépségére vonatkozik: Cindy azt javasolta neki, hogy soha ne szedje a szemöldökét. Hát, nem tudjuk, ezt betartja-e, mindenesetre szerintünk Kaia pont így szép, ahogy van.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X