Főoldal > AKTUÁLIS > Nagyon cuki Irina Shayk és Bradley Cooper kislánya

Nagyon cuki Irina Shayk és Bradley Cooper kislánya

babaBradley CoopergyerekIrina Shaykmodellszínészterhesség
0

Írta:

Itt vannak az első fotók a négy hónapja „rejtegetett” sztárbabáról!

A hírességek egy része a szülés után pár nappal már megmutatja kisbabáját a világnak, de persze akadnak olyanok is, akik nem kapkodják el. Irina Shayk és Bradley Cooper is ez utóbbiak közé tartoznak, és négy hónapos kislányuk arcát csak nemrég láthattuk először.

A híres színész és az ismert modell egy közös séta előtt döntött úgy, hogy csemetéjüket nem takargatják tovább, és bizony volt a közelben legalább egy olyan fotós, aki ki is szúrta őket a kis Lea de Seine Shayk Cooperrel.

Persze azt sem nehéz kiszúrni, hogy a büszke mamán már egy kiló felesleg sincs. A szülés után rekord idő alatt nyerte vissza vonalait – egy névtelenségbe burkolózva fecsegő ismerőse szerint egyrészt azért, mert a baba világra hozatala után alig maradt rajta súlyfelesleg, másrészt pedig, mert már egy héttel később már újra elkezdett edzeni.

Túl hamar? A modell ismerőse úgy gondolja, nem kell őt kritizálni, mert nagyon jó anya, le sem veszi a szemét a kislányáról. Hát, szerintünk azért ez mégis megtörténik egy-egy kis időre minden nap, legalább addig, míg sportolni megy.

Irina kardió- és súlyzós edzés keverékével karcsúsodik – számolt be a bennfentes –, olykor Bradley-vel együtt is szokott edzeni. Emellett nagyon „tisztán” táplálkozik, és kerüli a zsíros ételeket. Egyik kedvence, a pizza tehát egy ideig biztosan szóba sem jöhet.

A szépség egyébként kiegyensúlyozott, aktív életet élt a baba előtt is, ehhez szeretne most visszatérni. Már több mint öt éve edz Gelbald módszerével – ami a pilates és a box elemeit vegyíti –, hogy formában maradjon, és mindig bikini-kész teste legyen.

Igazi titka azonban, amivel eléri a feszes, tónusos hasizmokat, a szalaggal végzett pilates gyakorlatok. Ezeket most pár hónapig hanyagolta, de a mozgást nem. A sport mindig is fontos szerepet töltött be az életében, és elmondása szerint ennek nem a soványsághoz van köze – Irina egyszerűen jobban érzi magát, ha mozgással indíthatja a napot.

Az apró dolgok is mindig feldobják a gyönyörű modellt. Egy masszázs, egy jól sikerült manikűr, egy új fehérnemű vagy egy kedves bók azonnal jobb kedvre deríti. Ezektől szépnek és szexinek érzi magát. Na és nagyon szereti az újdonságokat is: korábban Kelly Brookhoz és Kim Kardashianhoz hasonlóan ő is kipróbálta a Jukari Fit to Fly edzéseket. A nyújtható övvel végzett mozgásforma az egész testet hatékonyan átmozgatja, és a vérkeringésnek is jót tesz.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X