Főoldal > AKTUÁLIS > Irina Shayk újra bikiniben, 1 hónappal szülés után

Irina Shayk újra bikiniben, 1 hónappal szülés után

alakbababikiniBradley CooperfogyásIrina Shaykmodellsztárszülésterhességtest
0

Írta:

Kevesebb, mint egy hónappal kislánya születése után már ilyen szexi bikinis fotót posztolt. 

Irina Shayk bennfentes ismerősök szerint március végén hozta világra kislányát, Lea de Seine Shayk Coopert, ám a jelek szerint máris csúcsformába tudta hozni magát. A 31 éves modell Instagramon osztott meg magáról egy bikinis képet, amit a #currentsituation, vagyis „jelenlegi helyzet” hashtaggel posztolt.

Vajon tényleg lehetséges, hogy Bradley Cooper kedvese ilyen rövid idő alatt visszanyerte az alakját a szülés után? Egy névtelenül nyilatkozó ismerős szerint nagyon is. Egyrészt, mert a baba világra hozatala után alig maradt rajta súlyfelesleg, másrészt pedig, mert már egy héttel később már újra elkezdett edzeni.

Túl hamar? A modell ismerőse úgy gondolja, nem kell őt kritizálni, mert nagyon jó anya, le sem veszi a szemét a kislányáról. Hát, szerintünk azért ez mégis megtörténik egy-egy kis időre minden nap, legalább addig, míg sportolni megy.

Irina kardió- és súlyzós edzés keverékével karcsúsodik – számolt be a névtelenségbe burkolózó bennfentes –, olykor Bradley-vel együtt is szokott edzeni. Emellett tisztán táplálkozik, és kerüli a zsíros ételeket, ezért egyik kedvenc étele, a pizza egy ideig most biztosan szóba sem jöhet.

A szépség egyébként kiegyensúlyozott, aktív életet élt a baba előtt is, ehhez szeretne most visszatérni. Már több mint öt éve edz Gelbald módszerével – ami a pilates és a box elemeit vegyíti –, hogy formában maradjon, és mindig bikini-kész teste legyen.

Igazi titka azonban, amivel eléri a feszes, tónusos hasizmokat, a szalaggal végzett pilates gyakorlatok. Ezeket most pár hónapig hanyagolta, de a mozgást nem. A sport mindig is fontos szerepet töltött be az életében, és elmondása szerint ennek nem a soványsághoz van köze – Irina egyszerűen jobban érzi magát, ha mozgással indíthatja a napot.

Apró kényeztetések

Az apró dolgok is mindig feldobják a gyönyörű modellt. Egy masszázs, egy jól sikerült manikűr, egy új fehérnemű vagy egy kedves bók azonnal jobb kedvre deríti. Ezektől szépnek és szexinek érzi magát. Na és nagyon szereti az újdonságokat is: korábban Kelly Brookhoz és Kim Kardashianhoz hasonlóan ő is kipróbálta a Jukari Fit to Fly edzéseket. A nyújtható övvel végzett mozgásforma az egész testet hatékonyan átmozgatja, és a vérkeringésnek is jót tesz.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X