Főoldal > AKTUÁLIS > Szürreálisan vékony a hercegné dereka

Szürreálisan vékony a hercegné dereka

alakAlbert hercegCharleneCharlene hercegnéMonacotest
0

Írta:

Csak illúzió, vagy tényleg ennyire vékony a hercegné dereka?

A Monacóban megrendezett 69. Vöröskereszt-bálon sok ismert ember mellett II. Albert herceg és felesége, Charlene hercegné is ott volt – utóbbi egy olyan futurisztikus ruhában jelent meg, hogy lehetetlen lett volna nem tátott szájjal nézni.

A csillogó ezüst ruha önmagában is pazar látványt nyújtott, az pedig külön figyelemre méltó, mennyire vékonynak látszott benne a hercegné dereka. Egyesek szerint Charlene tényleg nagyon karcsú, mások szerint viszont ennyire azért nem, csak a fények által keltett illúzió miatt látjuk ennyire vékonynak.

Mindenesetre tény, hogy a hercegné 39 évesen is remek formában van. Azt már régóta tudjuk, hogy ikrei születése után gyorsan formába lendült. Jacques és Gabriella 2014 decemberében jöttek a világra, körülbelül két héttel a karácsony környékére kiírt időpont előtt.

Egykori úszóbajnok anyukájuk pedig amellett, hogy szeretettel és gondoskodással vette körül őket, néhány héttel a szülés után már alakja visszanyerésén is dolgozott. Ami a rendszeres sport újrakezdését illeti, azzal nem volt gondja, hiszen sportember, aki világéletében aktív életmódot követett.

Az úszás továbbra is része az életének, de már nem tudja elképzelni magáról, hogy versenyszerűen űzze. Emellett nagyon szereti a vízi sportokat, például a szörfözést, illetve korábban szívesen ment hosszú távú gyalogtúrákra is, de ezt most egy ideig a gyermekei miatt biztosan mellőzi.

Manapság inkább az edzőteremben tesz milliók által irigyelt alakjáért: Charlene rendszerint kardiózással és súlyzós edzéssel formálja a vonalait, de a nyújtás is mindig nagyon fontos részét képezi az edzéseinek.

Ami pedig az étkezéseket illeti, a gyönyörű hercegnő asztalára évek óta nem kerül hús, hiszen vegetáriánus. Azt mondja, sokan féltették, mondván, hogy várandósan biztosan nem tud elég fehérjét, vitamint, vasat és egyéb fontos anyagot bevinni a szervezetébe, ha nem eszik húst, de elmondása szerint ebből semmi probléma nem volt.

Albert herceg felesége abban hisz, hogy vegetáriánusan is lehet tápláló ételeket választani, illetve kiegyensúlyozottan, vitamindúsan étkezni. Nem mellesleg még jól is lehet lakni a vega finomságokkal.

Ami pedig szépségét illeti, nos, Charlene megengedhetné magának, hogy a legdrágább kencékkel szépüljön, de egyik ismerőse szerint a kevésbé tehetős lányok által is ismert BB krém, illetve olcsóbb szájfények is megtalálhatók a neszesszerében. Tehát nem a drága cuccokat halmozza, hanem a praktikus dolgokat, és az olyan sminktermékeket, amikben megbízik.

Apropó smink, van egy trükkje, amit mindig bevet – főleg ha kevesebb ideje van arra, hogy kifesse magát: csak a szemét hangsúlyozza, ami akkor is jó módszer, ha el szeretné tereli a figyelmet más pontokról, ahová nem kent vastagon makeupot.

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X