Főoldal > AKTUÁLIS > Mi történt Priscilla Presley arcával?

Mi történt Priscilla Presley arcával?

Elvis PresleyplasztikaPriscilla Presleyszépségszínésznősztár
0

Írta:

Elvis özvegyét nem kímélték a twitterezők.

Priscilla Presley nemrég Lorraine Kelly beszélgetős műsorában vendégeskedett, ahol mesélt arról, milyen volt az élet a legendás Elvis Presley-vel. Illetve szó esett arról is, hogy új Elvis válogatás CD és szimfonikus karácsonyi koncertturné van készülőben. Azonban nem ezek miatt a dolgok miatt „vetődött rá” Elvis özvegyére az internet népe, különösen a twitterezők, hanem egész más miatt – nem lehet ugyanis szemet hunyni afelett, hogy néz ki a 72 éves színésznő arca.

Priscilla nem is tagadhatná, hogy egy ideje plasztikai sebészek segítségével próbál fiatalnak tűnni, de ez egyre kevésbé sikerül neki. Ráadásul néhány éve ő is Dr. Daniel Serrano áldozatai közt volt, akikbe a doki „európai szilikon” néven emlegetett anyagot fecskendezett be. Később kiderült, hogy ipari szilikont, motorolajhoz hasonló anyagot kaptak a páciensei.

A kontár plasztikai sebészt 2006-ban elítélték másfél évre, Priscilla Presley és sorstársai éltre szóló károsodást szenvedtek. A színésznő ebbe nyilván nem akar beletörődni, ezért mi valószínűnek tartjuk, hogy újabb plasztikákra vállalkozott. Bár ne tette volna, ugyanis az arca még sosem nézett ki ennyire ijesztően. A twitterezők nem is kímélték: egyesek szerint olyannak tűnt a műsorban, mintha egy ijesztő maszk lett volna a fején, mások szerint pedig úgy festett, mintha egy horrorfilmből lépett volna ki.

A Dallas című sorozatból és a Csupasz pisztoly filmekből is ismert sztár egyébként elég szigorú tud lenni önmagával szemben, ha szépsége vagy alakja megőrzéséről van szó. Elmondása szerint korábban heti három vagy négy kemény edzést iktatott be a programjába, de az idő múlásával egyre inkább úgy érezte, ezen változtatnia kell. „Ma már nem tesz jót nekem az intenzív edzés, de szívesen mozgok minden nap. Sőt, a legviccesebb, hogy egyre jobban szeretek sportolni” – árulta el.

Majd hozzátette: kedvence a jóga, amit nyújtógyakorlatokkal egészít ki. „Nemcsak a mozgás miatt van erre szükségem, hanem úgy érzem, a relaxáció miatt is. Jóga, forró fürdő, illatgyertyák, és már el is lazultam, legyen bármilyen stresszes a napom vagy a hetem” – mondta.

Priscilla a nevetés és a kiadós alvások áldásos hatásaira is esküszik. „Emellett a megfelelő étrendet is nagyon fontosnak tartom. Sok zöldséget és gyümölcsöt eszem, illetve megvannak a magam kis trükkjei arra, hogyan őrizzem meg az alakom” – tette hozzá.

Majd az egyik ilyen trükkjét meg is osztotta rajongóival: „Nem szeretem megfosztani magam semmitől, ezért mindig megeszem a tányéromra szedett étel felét. Lassan eszem, és közben gyakran leteszem a villám. Hetente egyszer desszertet is eszem, így nem érzem azt, hogy bármiről is le kellene mondanom” – árulta el a sztár.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X