Főoldal > AKTUÁLIS > Claudia Schiffer 47 évesen is csodálatos

Claudia Schiffer 47 évesen is csodálatos

alakClaudia Schiffermodellszépségszupermodell
0

Írta:

A kilencvenes évek egyik sztármodellje Nico Bustos képein pózol. 

Ha azt mondjuk, Claudia Schiffer 47 évesen, három gyerek után is gyönyörű, akkor talán már tovább is görgetsz, mondván, hogy ezt mindenki tudja, nem újdonság. De ha hozzátesszük, hogy immár 30 éve van a modellszakmában, és ennek apropóján egy különleges címlap és fotósorozat készült róla a novemberi Net-a-Porter The Edit című kiadványába, akkor azért szerintünk már egy kicsit kíváncsi lehetsz a képekre.

Előrebocsátjuk: nem fogsz látni villantást, sem semmi botrányosat, egyszerűen csak egy nőt, aki feleség, anyuka, üzletasszony, nem utolsósorban pedig gyönyörű modell. Íme, a képek!

Sokak szerint a jó borhoz hasonlóan az idő múlásával egyre csak vonzóbbá váló Claudia manapság is nagyon csinos, nőiesen vékony és emellett még fitt is. Persze, mondhatnánk, könnyű neki, mert hát a gyereknevelés meg a jótékonykodás mellett marad ideje arra, hogy odafigyeljen az egészséges étkezésre és a rendszeres sportra.

Ma már fontosnak tartja, hogy ne vonjon meg magától semmit, tehát ha egy kis csokit kíván, akkor megeszik néhány kockányit. De arra figyel, hogy a kalóriadúsabb finomságokat ne vigye túlzásba, illetve hogy egy-egy nap során összesen 1200 kalória értékben vigyen be tápanyagokat a szervezetébe.

Claudiánál mindig megvan a három főétkezés, ezeket kötelező betartani. Ezek során sok bio élelmiszer kerül a tányérjára, mert ezekben több a vitamin és a tápanyag, mint a hagyományos ételekben, a vegyszer és káros anyag viszont jóval kevesebb lehet bennük. Erre nemcsak önmaga, hanem három gyermeke miatt is fontos odafigyelnie, hiszen szeretné, ha egész családja sokáig jó egészségben élhetne.

Várandósságai után is mindig hamar visszanyerte irigylésre méltó alakját. Ennek szerinte az a titka, hogy a nagy pocakkal is ügyelt rá, mit és mennyit eszik, valamint még akkor is fontosnak tartotta a mozgást: Claudia a Pilates nagy rajongója.

Mit eszik egy szupermodell?

A háromgyerekes anyukának fontos, hogy tápláló ételeket fogyasszon, amik órákra egyenesbe hozzák az energiaszintjét. Ezért reggelire általában müzlit, friss gyümölcsöt, magvakat és joghurtot fogyaszt – ilyenkor nem is kell szigorúan mértéket tartania, hiszen egy-egy aktív nap során lemozogja a reggel bevitt kalóriákat. Ebédre szívesen eszik miso levest és vegyes salátát, vacsorára pedig csirkés- vagy tonhalsalátát. Elég zsúfoltak a napjai, de arra mindig ügyel, hogy a főétkezéseket betartsa, és ha közben megéhezik, egészséges nasikkal csillapítsa az étvágyát.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X