Főoldal > AKTUÁLIS > Debrecen télen is csodálatos!

Debrecen télen is csodálatos!

adventbejgliDebrecenóriáskerékszaunautazáswellness
0

Írta:

Ha szeretnél az adventi időszakban utazni, világot látni és kikapcsolódni, akkor Debrecen pont neked való!

Debrecen felülről

Az egyébként is lenyűgözően kivilágított debreceni adventi forgatagot most 33 méter magasról is megnézheted. A Debrecen Eye-t közvetlenül a Nagytemplom mellett állították fel, 26 nyitott kabin, színpompás kivilágítás vár, kerékre fel!

Bővebb infó: http://www.fonixinfo.hu/debrecen-eye-cikk

Finom és segít

Debrecen bejglije idén a mákos-narancsos és diós-szilvás, amit te is megkóstolhatsz a Nyitott Városháza udvarán. Sőt, az édes élményen túl az autista gyermekeket pártfogoló Angyalligetet is támogatod a vásárlásoddal. Ha itt vagy, a fényfestést se hagyd ki, igazán különleges élmény.

Bővebb infó: http://www.fonixinfo.hu/debreceni-advent-cikk

Télből a nyárba

A debreceni Nagyerdőben található Aquaticum SPA-ban akár egy egész napot is eltölthetsz. Mediterrán élményfürdő, több száz négyzetméter szaunavilág, termálfürdő és egy egész Wellness Sziget a te pihenésed szolgálja. Csak győzd végigjárni!

Bővebb infó: http://www.aquaticum.hu/hu


További cikkeink a témában

levegő

Tisztább levegő otthon és a bolygón! (x)

Írta:
0

Mostanság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezetvédelem fontosságára, hiszen mindennapi szokásainkkal – ha nem is vagyunk tudatában – befolyásolhatjuk Földünk sorsát. De miért ne döntenénk tudatosan? Miért ne választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre? Az Aromax-szal most nem csak saját otthondról gondoskodhatsz, de a bolygó jövőjéről is.

Kövess Facebook-on!
X