Főoldal > AKTUÁLIS > Jennifer Lopez “mellesleg” nagyon dögös

Jennifer Lopez “mellesleg” nagyon dögös

alakénekesnőJ. LoJennifer Lopezszínésznősztártest
0

Írta:

A popdíva nagyon szexi ezen a képen!

Jennifer Lopez ebben az évben párjával, Alex Rodriguezzel és az ő családjával töltötte a Hálaadást, na és persze ott voltak velük J. Lo gyerekei is. Ami persze nem jelenti azt, hogy ne lett volna néhány lopott percük a szerelmével kettesben, amit természetesen egy-két szelfivel is megörökítettek.

A 48 éves popdíva az egyik ilyen felvételt megosztotta rajongóival is az Instagramon. A fotóra pillantva nemcsak az tűnik fel, hogy a híresség kedvese nem néz a kamerába (mert valószínűleg épp a saját telefonját babrálja), hanem az is, hogy J. Lo elképesztően szexi –természetes hatású sminkben, mélyen dekoltált fehér spagettipántos topban pózol.

A „mellesleg előnyös” kép persze a rajongók tetszését is elnyerte. Ők úgy gondolják, kedvencüknek nincs oka takargatni magát, hiszen az ötödik iksz felé közeledve is nagyon csinos. Edzője, Tracy Anderson szerint ebben elképesztő mennyiégű munka van.

„Nagyon ’tisztán’ étkezik – mondta Tracy az egyik népszerű külföldi magazinnak, majd hozzátette – ezt is kell tennie, hiszen a testének megfelelő mennyiségű vitaminra és tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy bírja a Jennifer által diktált iramot. Bio ételeket eszik, és az egész diétája nagyon átgondolt – minőségi proteinnel és sok-sok tápláló falattal.”

Jennifer mindent frissen fogyaszt, tehát ami tartósított, finomított vagy előre csomagolt, az nála szóba sem jöhet. Egy kivétel van, a protein por, mert minden nap egy protein shake-et engedélyez magának” – mondta a sztáredző.

Az énekesnő korábban azt is hangsúlyozta, hogy semmi jóból nem marad ki. Hiszen a hizlalóbb kedvenceit sem száműzte étrendjéből, csak mértéket tart, és persze az ünnepeken mindent megkóstol a gyerekeivel. Ha valamiből többet evett, legfeljebb lemozogja.

J. Lo szerint kiegyensúlyozottságának az az egyik titka, hogy mindig rendesen megreggelizik, ami egész délelőttre elegendő energiát ad neki, másrészt pedig nem ijed meg a kemény edzésektől. 2014-ben azt is elárulta a sajtónak, hogy étrendjén is változtatott: egy kis időre vegán lett. „Volt 4-5 pluszkiló rajtam, amitől sehogy sem tudtam megszabadulni, ezért úgy döntöttem, valami egész másba kezdek” – magyarázta.

„A vegán étrend mindig szimpatikus volt számomra, ezért döntöttem úgy, hogy kipróbálom. 5 hétig nem ettem húst, tejtermékeket, és ezt gluténmentes táplálkozással egészítettem ki” – árulta el az énekesnő. Majd hozzátette, elég küzdelmes volt ez a néhány hetes diéta, de végül is megérte, mert teljesítette célját: leadta a vágyott 4-5 kilót.

„Jobban érzem magam, ha formában vagyok, és tudom, hogy mindent megteszek saját magamért. Ha azt szeretnénk, hogy mások szeressenek minket, először magunkkal kell megfelelően törődnünk” – vélekedett Jennifer Lopez, aki a hétköznapokon is sokat tesz egészsége megőrzéséért. „Igyekszem 8 órát aludni, 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet inni. Az alkoholt és a dohányzást viszont mellőzöm” – mondta egy korábbi interjúban. Majd hozzátette: nincsenek extra igényei, de szeret például masszázzsal felfrissülni, ami szerinte a narancsbőr ellen is hatékony „csodaszer”.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X